Şimdi Ara

Yakuza serisi yeterli talep olursa Xbox One'a gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yakuza bildiğiniz üzere büyük ölçüde PlayStation platformuna özel bir seri. En yeni oyunlar sadece PlayStation 4 için çıktı ancak geliştirici şirket seriyi Sony’nin en büyük rakibine getirme fikrine karşı değil. Yapımcı Daisuke Sato, geliştiricilerin yeterli talep varsa, Yakuza serisini Xbox One'a taşımayı düşüneceklerini belirtti.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi Max 3'ün resmi posteri yayınlandı
    Yakuza 1 & 2 HD, Nintendo Wii U için çıktı ancak Sato'ya göre “büyük bir başarısızlıkla” sonuçlandı. Kendisi geliştiricilerin bu seriyi mümkün olduğunca fazla platforma getirmeye her zaman istekli olduklarını ancak Nintendo’nun seri için doğru platform olmadığına inandığını söylüyor.

     


    Sato, Gameblog ile yaptığı bir ropörtajda “Nintendo Switch'in Yakuza oyunlarını geliştirmek için ideal bir platform olmadığına inanıyorum” dedi. Ayrıca yeterli talep olduğu taktirde Xbox One için Yakuza serisinin çıkabileceğini belirtti.

     

    Xbox One'ın yüksek profilli Japon oyunlarına ihtiyacı var


    Deneyimli yapımcı "Xbox One ile ilgili olarak, Xbox One kullanıcılarının Yakuza gibi bir oyunla ilgilenme olasılığının daha yüksek olduğunu bilerek bunu düşünebiliriz. Bu potansiyel olarak bir seçenek olabilir”diye ekledi.

     


    Microsoft ise Yakuza'nın platformunda yer almasını kesinlikle isteyecektir. Çünkü şirketin, Xbox One'ın cazibesini arttırmak için kısa süre önce çıkan NieR: Automata gibi, yüksek profilli Japon oyunlarına ihtiyacı var.

     

    Henüz hiçbir şey onaylanmadı, ancak en azından geliştiricilerin Yakuza serisini Xbox One platformuna taşımayı düşündüklerini görmek güzel.








  • "Takep olursa geliriz" lafı aşırı garanticiliktir. Bu talebi oluştur veya koskoca şirketsin anketler, piyasa araştırması, analiz vb. yap. Millet kolay yoldan para kazanmanın yollarını arıyor sürekli.

  • steam'de ön siparişe açık bir oyunu var bu serinin. pcdeki satış grafiğini referans alacaklar sanırım. Başka türlüsü nasıl olacak ki, xbox müşteri hizmetlerine gelen istek telefonlarına göre mi çıkartacaklar?
    Oyunu hiç oynamadım ama abim bu oyunu oynuyor sürekli. İçeriğinde bolca japonca yazılar ve diyaloglar olmasa çok daha fazla popüler olabilirdi bence. İçeriği ve oynama süresi çok fazla ayrıca.

  • İşte şu oyuna hastayım abi serilerini bitirdim keşke pc yede çıksa da oynasam.Artık ps4 eski hevesini vermiyor gerçi gow 4 çıktı onu da oynayamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.