Şimdi Ara

Asus WL-HDD 2.5 ile kablosuz, kablolu network diski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugünlerde ortak kullanılan verilere ulaşım için en basit ev çözümü network diski oluşturmak. Asus bunu biraz daha ileri götürerek kablosuz yerel ağ noktası olarakda kullanılabilen ve kablosuz/kablolu erişilebilen WL-HDD 2.5 modelini piyasa sundu. Notebook diski kabul eden cihaz şu anki kapasite ile maksimum 100 Gb olabiliyor küçük boyutları ilede aynı zamanda bir nevi taşınabilirlikte sunuyor. Üzerinde hem RJ-45 yani 10/100 Ethernet girişi hemde USB 1.1 girişi bulunmakta. Ethernet tabii ki daha hızlı bir çözüm ama notebooklar ve pda'ler için Wi-Fi daha mobil bir çözüm. USB slot ise mini USB depolama cihazlarının içindekilerin anında cihaza aktarılması için kullanılıyor.

    Wi-Fi dağıtım noktası olarakda oldukça işlevli olan cihaz Asus'un kendine ait WDS (wireless distribution system- kablosuz dağıtım sistemi) teknolojisinide destekliyor. Bu sayede Asus'un diğer Wi-Fi erişim noktaları cihazları ile ortak çalışıp repeater ve bridge (tekrarlayıcı ve köprü) görevi görebiliyor. Böylece bir yandan kapsama alanını arttırırken bir yandan ağınıza yeni özellikler ekleyebiliyorsunuz. Dosya erişimi ise klasörleri tamamen serbest yapabilirken bazılarına şifre koyabilme, bazılarına ise sadece okuma veya sadece yazma hakkı tanıyabiliyorsunuz. Yedekleme için en iyi çözümlerden birisi olan bu ürün hem hızlı hemde başka amaçlarada hizmet edebiliyor.








  • Fiyatı nedi bu parçanın..
  • Yurt dışında 85-90$ arası tabii istediğiniz bir 2,5" IDE disk hariç.
  • Selam,
    Asus World 'ün temmuz sayısında tüm detayları verilmiş ,hakikaten . çok güzel bir paylaştırıcı wireless network'ün ayarlarını yaparken çok terleyen arkadaşlar için ideal
  • Özlenilen ofis modellerine çözümü oluşturacak bir ürün. Çeşitli bağanltı birimlerini desteklemesi mükemmel. Kapasitenin 100Gb olması bence yeterli değil. Yedeklemeden ziyade sürekli yaşanan dosya trafiğini çözebilecekyeterlilikte. Ama hala güvenilirlğini ispatlayamayan Wi-Fi iletişimi kötü amaçlı kişilere ne kadar karşı koyabildiği tartışmaya açık bir konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.