Şimdi Ara

Yenilenen Mac mini, Eylül'de karşımıza çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın önümüzdeki aylarda bir dizi yeni ürün çıkarması bekleniyor. Listenin başında ise Face ID'li yeni iPad'ler ve üç yeni iPhone modeli var. Ayrıca yeni bir Apple Watch da tanıtılabilir. Önde gelen bir Apple analisti şirketin bu yıl Mac mini için çok beklenen güncellemeyi yapabileceğini söylüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Korsan film deposuna dönen Facebook, bu durumu görmezden geliyor
    TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo, yatırımcılara gönderdiği araştırma notunda şirketin bu yıl sonbaharda birçok yeni ürün çıkaracağı yönünde tahminlerine yer verdi. Listede ikisi OLED ekranlı üç iPhone modeli, Face ID ile güncellenmiş iPad Pro'lar ve güncellenmiş MacBook, iMac ve Mac mini bulunuyor.

     


    Düşük fiyatlı dizüstü bilgisayar da yolda


    Apple, macOS ekosistemine girmenin en ucuz yollarından biri olan Mac mini'yi yenilemeyeli epey zaman oldu. Dolayısı ile şirketin küçük masaüstü bilgisayarı yeni işlemci, daha hızlı bellek, daha fazla depolama alanı ve güçlü bir GPU ile güncellemesi kesinlikle birçok kişiyi sevindirecek.

     

    Kuo ayrıca Apple'ın MacBook Air olarak adlandırılmayabilecek düşük fiyatlı bir dizüstü bilgisayar da sunabileceğini söyledi. Tüm analist tahminlerinde olduğu gibi, bunların sadece güçlü birer öngörü olduğunu unutmamak gerekir. Gerçekleri ancak Cupertinolu şirketin Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte öğrenebileceğiz.







  • İntel'in Vega Gpu'lu işlemcilerini kullanırlarsa ve uygun fiyatlı olursa tadından yenmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pakna -- 14 Temmuz 2018; 20:5:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steve Jobs gitti, uzatmaları oynanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamlardan sonra alınabilir tek model olarak kalan mini’ye de “çok güzel yenilikler yaptık” ayağına iyi bir fiyat bindirip tüm sülalerine hürmetlerimizi göndermemize vesile olmazlar umarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mac minilerin ev kullanıcısı içn ucuza Apple ürünü sahip olmak dışında bir faydasını göremiyorum. Bu donanıma yakın bir Macbook almak hem mobilite hem de evde kullanım imkanı sağlar. Güçlü işler yapacak düzeyde bir cihaz da değil, basit işler için de biraz pahalı. Aslında şirketlerde client olarak kullanılabilecek harika bir cihaz ama Apple pek kurumsal seven bir firma değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.