Şimdi Ara

Adobe Photoshop'un tam sürümü iPad'e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Geçtiğimiz yıl iOS 11’i yayınlayan Apple’ın en büyük hedeflerinden bir tanesi iPad kullanıcılarına tam teşekküllü bir bilgisayar deneyimi sunmaktı. Fakat kullanıcılar için oldukça önemli sayılabilecek bazı masaüstü uygulamaları hala Apple’ın mobil platformuna başarılı bir şekilde aktarılamadı. Photoshop’un tam sürümü de ne yazık ki bu uygulamalar arasında yer alıyordu.
     

    Gelen haberlere göre Adobe bu boşluğu doldurmak için çalışmalara başladı. Şirketin Photoshop’un tam sürümünü iPad’e getirmeyi planladığı ortaya çıktı. Söz konusu hamlenin duyurulacağı tarih olarak ekim ayı işaret edilirken, 2019 yılı içerisinde de yayınlanacağı iddia edildi. Bu durum Adobe Creative Cloud platformunun ürün şefi Scott Belsky tarafından da onaylandı. Fakat Belsky’ın ağzından net bir tarih alınamadı.

     
     

    Adobe’un çeşitli fotoğraf ve görüntüleme uygulamaları halihazırda iOS platformunda kullanılabiliyor. Bunlar arasında basitleştirilmiş Photoshop Express uygulaması da yer alıyor. Fakat bu uygulamalar PC ve Mac üzerindekiler kadar kaliteli ve esnek değil. Bu durum da şirketin Affinity Photo gibi mobil odaklı rakiplerine açık kapı bırakıyor.

    Söz konusu hamle Adobe için önemli bir strateji değişikliği olarak yorumlanıyor. Zira ABD merkezli şirket artık profesyonelleri olduğu kadar amatör ve standart kullanıcıları da kendine çekmeye çalışıyor. Kullanıcıların tam sürüm için oldukça istekli olduklarını belirten Belsky, bu hamleyle birlikte hedeflerine daha da yaklaşacaklarının altını çiziyor.









  • Sonunda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Verge’den birebir yazmışsınız.

  • Maks 10 seneye ARM mimarisine çıkmayan program kalmayacak bakalım o zaman Mikisoft Azure ve Office ile kurtarabilecek mi
  • Bir çok tasarımcıyı Wacom'un fahiş fiyatlarından kurtaracaktır.

  • Affinity varken, adobe öldü artık...

  • Keşke mac deneyimi sunmak istiyosa harici usb takıla bilse yada apple kendi harici bir usb dönüştürücü yapıp 100 dolara satsa yine alınırı ipad pronun tek eksiği harici bir usb takmamız mesala 500 gb , 1 tb apple ssd üretebilir onları ipad uyumlu olur oda olabilir Adata vs. gibi markaların harici ipad için usbsi var ama onlarda en fazla 128 gb kapasiteye sahip apple bu konuya bir çağre bulmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgood -- 14 Temmuz 2018; 13:38:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.