Şimdi Ara

31 Temmuz'da Xbox Game Pass'ten Beş Oyun Kaldırılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Xbox Game Pass'in ‘yakında ayrılacak oyunlar’ sekmesinde belirtilene göre, 31 Temmuz 2018 tarihiyle birlikte sistemin kütüphanesinden kaldırılacak oyunlar şu şekilde:

    - DiRT Rally
    - Overcooked
    - Pharaonic
    - So Many Me
    - Ultratron
     
       31 Temmuz'dan sonra, bu oyunları daha önceden indirmiş ve aboneliğiniz devam ediyor olsa dahi Xbox Game Pass aracılığıyla oynayamayacaksınız. Oynamak istediginiz takdirde satın almanız gerekecek.
     
       Xbox Game Pass bir aylık abonelik ücreti 29,00 TL. Ayrıca 14 gün ücretsiz deneme imkanı var. Sistemin tüm detaylarına ve oyun kütüphanesine buradan ulaşabilirsiniz. 








  • Ya bu oyunların sistemden kaldırılması olayı çok kötü, ben bi oyuna başlıycam ve henüz bitirmemiş olcam belki ama oyuna giremiycem . buna bi çözüm bulşmaları lazım bence
  • Gamepass'e eklenen oyun aylarca duruyor. Bir zahmet o süre zarfında oynayıverin yani. İstediğin gibi olsa yeni oyun eklenemez sisteme. Bunların dışında keşke oy sistemi gelse eklenilmesi istenen oyunlar için. O zaman mükemmel olurdu.
  • Bildiğim kadarıyla sistemin tarihi boyunca ilk kez bu ay böyle bir şey oluyor. Bence iyi bile dayanmış Microsft helal olsun yine. Kaldırılan oyunlar arasında yalnızca Dirt Rally'ye üzülen üzülür. Belki bu olay bu oyunlarla bile sınırlı kalır, bilemeyiz. Ama şunu biliyorum ki abonelik sisteminin gözünü seveyim, çok güzel yaptılar adamlar. Sony de EA Access'e bile yeşil ışık yakmasın. Umarım PS5'le abonelik sistemi duyurma niyetinde oldukları içindir bu katılık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.