Şimdi Ara

Apple’dan özel üretim harici grafik kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MacOS High Sierra sürümünde harici grafik kartı desteğini verimli hale getiren Apple, ilk örneklerini de vermeye başladı. Firma BlackMagic Design ile bir araya gelerek yeni Radeon ekran kartı kutusunu duyurdu.

     

    BlackMagic eGPU özellikleri ve fiyatı

     

    BlackMagic Design tarafından tasarlanan grafik kutusu 8GB Radeon RX 580 ekran kartı barındırıyor. Boyutları nedeniyle tercih edilen ekran kartı sayesinde kutu oldukça kompakt bir yapıda.

     

    Ayrıca Bkz.Yeni nesil MacBook Pro duyuruldu, fiyatlar 40 bin liraya çıkıyor

    BlackMagic Design bilindiği üzere popüler DaVinci Resolve kurgulama yazılımı ve konsolunun da geliştiricisi. Yazılım harici grafik kartı kutularından en iyi performansı alacak şekilde optimize edilmiş. Bu bakımdan kutu profesyoneller için bir alternatif olacak.

     

    Ekran kartı desteğinin yanı sıra ek özellikleri de oldukça dikkat çekici. LG UltraFine 5K modeline doğrudan destek sunan kutu Thunderbolt 3 portu üzerinden kolayca monitöre bağlanabiliyor. Ayrıca USB 3.0 portları da 85W enerji aktarımını destekliyor. Böylece MacBook cihazlarınız için şarj merkezi haline de gelebiliyor.

     

    BlackMagic Design harici ekran kartı kutusu sadece Apple Store sanal ve fiziksel mağazalarında satılacak. Fiyatı ise 699$ olarak belirlendi.

     







  • bunuda mi apple yapti :D

  • Apple ufaktan gaming sektörüne göz kırpıyor gibi geldi bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 699$ ödemeden aldığım GTX 1080 ile 4K oyunların grafiklerin dibine vurup oynuyorum. Apple ise fahiş fiyata sattığı dandik donanımlara bilgisayarlara bi tomar daha para ödeyip bunu kakalayıp 1080p oyun deneyimi vadetse de çoğu oyun MacOSX destekli değil.

  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynayacak adam ne diye Macbook Pro alır ki? 2000 dolara MSI GS serisi var. Alır misler gibi E-GPU olayına girmeden istediği gibi oynar. Bu daha farklı amaçlar için sanki. Daha çok profesyonel kimselere. En çok onlar dert yanar madem böyle teknoloji var kullanamıyoruz diye. Oyun oynayacak adamın Macos'a ihtiyacı yoktur. Ama profesyonellerin bazılarının ihtiyacı olacaktır. Onlar da gider alır bunu.



    Fakat bundan bir kaç gün sonra YouTube da oyun testlerini göreceğimiz kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Apple’dan özel üretim harici grafik kutusu
    Apple üretmiyor ki. Başlık yanıltıcı olmuş.

  • Oyun oynayacak adam zaten mac almaz. Yada sadece mac i olmaz. Bi oyun pc si de olur.

  • ninja342 N kullanıcısına yanıt
    Çevirememiştir abisi yüklenmeyin adama
  • Başlık çok da yanlış değil bu alet ios için yapılmış kendi sitesinde bile öyle diyor ve Apple sitesinde "sadece Apple mağazasında" yazılmış.

    Aletin kendi sitesinde ise yazılım desteği kısmında sadece "ios" var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.