Şimdi Ara

15.6 İnç'in, 27 İnç ve Üstü Boyutlara Karşı Şansı Var Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 15.6 inç boyutlu bir gaming notebook'un , FPS oyunlarında ve online oyunlarda yarış da dahil, diğer büyük ekran kullanan (27 inç ve üstü) rakiplere oyunculara karşı oyun kazanma durumu var mı ?
    Bu küçük boyut diğer büyük ekran kullanan oyunculara avantaj kullanan kişiye dezavantaj olur mu ? Yani oyuncuların söylemi ile noob luk olur mu ?
    CsGo da mesela en iyi örnek. PUBG. Gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bildiğim çok meşhur rekabetçi fps oyuncuları özellikle küçük ekran tercih ediyorlar. Çünkü tüm ekrana olan hakimiyet daha kolay oluyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DburakKoc

    Bildiğim çok meşhur rekabetçi fps oyuncuları özellikle küçük ekran tercih ediyorlar. Çünkü tüm ekrana olan hakimiyet daha kolay oluyormuş.
    Hocam teşekkür ederim. Bencede mantıklı ama ben tam tersini düşünüyordum. Bir 15.6 inç laptopun bir 27inç ve üstü ekran boyutuna sahip bir pc oyuncusuna karşı savunması sayı alması zor geliyordu çünkü büyük ekrandaki oyuncu ekranda daha geniş sağı solu daha geniş olarak görüyor gibi geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NicoRosberg N kullanıcısına yanıt
    Hocam 15.6 inç kullanıcısı olarak aynı şeyden muzdaribim. Artık oyunlar Open world temalı olduğu için rekabet etmek zor oluyor ufak ekranla. ama 27" de çok fazla şöyle 20-21"gayet ideal artık. Çünkü düşün PUBG oynarken uzaktaki çimenin arkasında biri hareket etse sende 4 pixel içine sığan hareket görüntüsü 20" lik adamda 10-15 pixele çıkıyor ki bu da farketme ms'ni arttırıyor. Sen o çimen rüzgardan mı hareket etti yoksa adam mı var derken aynı konumda o 20" lik olan adam farkedip vurup geçiyor ;). Ama cs go vs. de 720 p çözünürlük bile yeterli bence :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.