Şimdi Ara

Apple, bu sonbaharda ürünlerindeki hangi yenilikleri tanıtacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple konusunda en güvenilir sızıntıları sunan analist Ming-Chi Kuo, yayınladığı yeni bir raporda şirketin bu sonbaharda tanıtacağı ürünlere gelen yeniliklerden söz etti. Rapora göre Apple 2018'in ikinci yarısı için tüm ürün serisini yeni teknolojilerle güncelliyor.

     


    Apple'ın 2018 sonbaharında duyuracağı yenilikler


    Ming-Chi Kuo'nun raporu, Apple'ın yaklaşan yeni ürün serisiyle ilgili yeni ve ilginç bilgiler sunarken, bu sonbaharda bizleri nelerin beklediği ile ilgili ipuçları veriyor. Şimdi lafı fazla uzatmadan Apple'ın 2018'in ikinci yarısında tanıtacağı yeniliklere geçelim.


    iPhone


    Apple, 2018 yılında piyasaya üç farklı iPhone modeli sunmak için yoğun bir çaba harcıyor. Çalışmalar 5.8 inç ve 6.5 inç boyutlarında iki OLED modeli ve 6.1 inç boyutunda düşük maliyetli bir LCD modeli için sürdürülüyor. Üç yeni iPhone modeli de Face ID ve yükseltilmiş A12 işlemci içerecek. İki OLED modelinde çift lensli kamera yer alırken, düşük maliyetli LCD modelde ise tek kamera yer alacak.



    iPad Pro


    Apple, Touch ID teknolojisinin Face ID ile değiştirileceği, fiziksel home tuşunun yer almayacağı, tam ekranlı 11 inç ve 12.9 inçlik iki iPad Pro modeli üzerinde çalışıyor.


    Mac mini


    Ming-Chi Kuo'nun Mac mini ile ilgili paylaşacak çok fazla bilgisi olmadığını belirtirken, cihazda işlemci yükseltmesinin olabileceğini ifade ediyor. Mac mini'nin 1.300 günden fazla, yani 3 yıl boyunca güncellenmediğini söyleyen Kuo, cihazın yenilenme ihtimalinin olabileceğini de raporladı.


    Yeni Düşük Fiyatlı Dizüstü Bilgisayar


    Kuo, Apple'ın yeni bir düşük fiyatlı dizüstü bilgisayar tasarladığını düşünüyor. Başlangıçta bunun MacBook Air ailesinde olacağını ama şimdi fikrini değiştirdiğini belirten analist, önceki söylentileri de göz önüne aldığında bunun 12 inçlik bir MacBook olabileceğini öne sürüyor. Apple'ın bu strateji ile MacBook serisini genişletmeyi planladığı da gelen bilgiler arasında.



    iMac


    Kuo, cihazın önemli bir ekran performansı artışı beklediğini ancak bunun nasıl olacağı ile ilgili bir ayrıntıya giremeyeceğini belirtiyor. Ayrıca iMac'in, diğer Mac'ler gibi yeni bir işlemciye sahip olacağı da raporlanmış durumda.

    Apple Watch


    Apple, daha büyük ekranlara ve gelişmiş kalp atış hızı algılama özelliklerine sahip olacak iki yeni Apple Watch modeli üzerinde çalışıyor. 2018 yılında piyasaya sürülmesi beklenen akıllı saatlerin ekranlarının, şu anki Apple Watch modellerinden yaklaşık %15 daha büyük olacağı ve 1.57 inçten, 1.78 inçe çıkarılacağı ifade ediliyor. Buna paralel olarak ortaya çıkan bilgiler, akıllı saatlerin çerçevelerinin daha da incelebileceği yönünde.


    MacBook ve MacBook Pro


    Bu iki cihaz için işlemci yükseltmeleri yapılacağı belirtiliyor. 



    Ming-Chi Kuo raporunu, kablosuz kulaklık AirPod ve kablosuz şarj istasyonu AirPower'ların 2018'in üçüncü çeyreğinde seri üretime geçeceğini belirterek sonlandırıyor. Apple, AirPower'ı ilk olarak 2017'nin sonbaharında duyurmuş ancak üretimde yaşanan bazı sorunlar nedeni ile lansmanının bu Eylül ayında yapılmasının hedeflendiğini açıklamıştı.

     

    Kuo, Apple'ın diğer ürün serilerinde nasıl yenilikler göreceğimiz hakkında bilgi vermiyor, ancak şirketin Eylül ayının ilk ya da ikinci haftasında düzenlenen etkinlikte tüm yeni ürünleri piyasaya sürmeyi planlıyor olabileceğini belirtiyor.

      








  • Dolarin yükselişini göz önünde bulundurursak gelicek fiyatlar tencere kapağinda sulunucak demektir yeni iphoneler 5.5000 ile 6999 tl ile başliyacaktir hayirli ugurlu olsun..!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ürünler mağazaya eklenirken, kur güncellemesi de yapılacaktır. Apple paragöz bir firma olduğundan Huawei gibi ülke durumuna göre fiyat belirleyeyim diye düşünmez yapıştırır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 12 Temmuz 2018; 15:13:36 >
  • Alamayacağım için ilgimi çekmiyor artık

  • yenilikler belli.
    her sene olduğu gibi yüzde bilmem kaç daha hızlı iphone, ipad ve imac.

  • Xiaomi varken ıstırılmış elma mı ehuhehuehuehe



    Adam gibi bir ekonomimiz olsa hardcore Apple kullanıcısı olurdum. Ama öyle birşey yok burda. Ve bu da beni fiyat performans cihazlarına itiyor, iyi ki de itiyor. Son modele, en yeniye ihtiyacın olmadığını anlıyorsun. Mutluluğun maddiyat olmuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir 15” MBP alayım kendime diyorum. Orta-üst bir konfigürasyon yapıyorum ihtiyacıma göre. Hem de hiç uçup kaçmadan... Ama fiyatları gördükçe elim satın al tuşuna tıklamıyor. Vazgeçiyorum...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni iPhone lar 8 bin TL den asagi olmayacak. Alabilecek babayiğitlere helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamcık tanıtacak elbette.
  • Artık rüyamızda bile göremiyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ohhh bugün bir de Apple zam yaptı... Tam oldu şimdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün ki zam yüzünden artık bizi ilgilendirmeyen bir mevzudur Apple

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sızıntı da benden ;
    Tanıtımı 3 ana başlık halinde yapacaklar
    5bin liraya kadar olan ürünler
    5-10bin arası ürünler
    15bin ve üzeri ürünler

    One more thing; 20bin üzeri ürünler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    şu anda o fiyata satılıyor, 8 bin ve altını düşünmeyin bile

  • Apple zam yaptıysa diğerleride çok sürmez yapacaktır. Zira dolar kuru yüzünden zarar ediyorlar. Burada iPhone alanlara mal muamelesi yapıp x markası alın eki eki diyen tiplerin bilgisi olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.