Şimdi Ara

Samsung bu yılki Geliştirici Konferansı'nın tarihini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung, tıpkı diğer teknoloji devleri gibi yazılım konusunda şirket içerisinde ne gibi gelişmeler olduğunu paylaşmak için her yıl geliştirici konferansı düzenliyor. Güney Koreli şirket ayrıca etkinlik kapsamında geliştiricilerin Samsung cihazlar için uygulama oluşturmaları için onlara yeni avantaj ve yöntemler sunuyor.

     

    Ayrıca Bkz.Çentikli tasarıma sahip Nokia 5.1 Plus'ın görselleri sızdı
    Konferansın ana gündemi geliştiricilere, Samsung yazılımı için daha fazla uygulama üretebilmeleri için yardımcı olmak. Bugün nihayet şirket bu yılki Geliştirici Konferansı'nın tarihini resmen onayladı. Geçen yıl şirket 18 ve 19 Ekim'de bu etkinliği düzenlemişti. Bu yılki konferans ise 7-8 Kasım tarihlerinde San Francisco'da düzenlenecek.

     


    Katılımın yüksek olması bekleniyor


    Dünyanın dört bir yanından binlerce geliştiricinin, teknoloji meraklısının ve içerik oluşturucusunun Samsung'un 2018 Geliştirici Konferansı'na katılması bekleniyor. Şirket etkinlik kapsamında akıllı telefonlar, tabletler, bulut, giyilebilir teknoloji ve çok daha fazlası dahil olmak üzere farklı yazılım segmentlerinde yeni hizmetlerini duyuracak. Ayrıca yazılım alanında kaydettiği ilerlemeler hakkında bilgi verecek.







  • Tizene yatırımlar artık daha fazla olsun global çapta satılan bir tizenli telefon çıksın.

  • Tizenli modelleri ülkemizde görmek istiyoruz. yeter artık. isyannn!!!!!!!!!!

  • Katnak kodlari tam yayinlamayarak temelden engel olmaktalar istedikleri kadar etkinlikler duzenlesinler istenen ideal ortam saglanamaz ....

  • Kaynak kodları keyfinden yayinlamiyor değiller. Yaninlasalar custom romlar havada ucuscak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.