Şimdi Ara

Huawei MediaPad T3 10 ve T3 7 tabletleri satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei’nin uygun fiyatlı tablet serisi MediaPad T3 ülkemizde de satışa sunuldu. Giriş seviyesine yönelik olarak donatılan seride 9.6 ve 7 inçlik ekrana sahip iki farklı model yer alıyor.


     


    Huawei MediaPad T3 10 özellikleri ve fiyatı


     


    9.6 inçlik ekranında 1280x800 piksel çözünürlük sunan Huawei MediaPad T3 10 modeli 4 çekirdekli Qualcomm işlemcisinden gücünü alıyor. 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelin bataryası 4800mAh kapasiteli.


     


    Ayrıca Bkz.Timehop platformu siber saldırıya uğradı

    Arka kısımda 5MP, ön kısımda da 2MP çözünürlüğünde kamera yer alan tablet modeli Android 7.0 işletim sistemi ile geliyor. Model için 899TL fiyat etiketi belirlenmiş.


     


    Huawei MediaPad T3 7 özellikleri ve fiyatı


     


    Huawei MediaPad T3 7 modeli 7 inçlik ekranında 1024x600 piksel çözünürlük sunuyor. 4 adet Cortex-A7 çekirdekli MediaTek işlemcisinin güç verdiği modele 1GB RAM ve 8GB depolama kapasitesi eşlik ediyor.


     


    2MP çözünürlüğünde ön ve arka kamera bulunan modelin bataryası da 3100mAh kapasiteli. Huawei MediaPad T3 7 modeli 549TL fiyat etiketi ile satışa çıkmış durumda. Satışlar ilk etapta TeknoSa mağazalarında yapılacak.


     








  • Büyük olan android 7, küçük olan android 6, hadi donanımdan çözünürlükten kısıyorsun işletim sistemi nedir ya... zihniyet beni markadan tiksindirdi.

  • Android 6 mi kaldı yahu? Resmen 'git iPad al' diye bagiriyorlar

  • "1024x600" almamak için gayet iyi bir neden
  • 4 çekirdek Cortex-A7 mı

    Snapdragon 400 zamanında mıyız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz tablet yapmayın
  • 2017 mayısta duyrulmus şimdi satışa çıkıyor, yorumlar normal tabi. Gerçi donanıma bakarsak 2015 te falan duyrulmus olması lazım. Alın çocuğunuz 7/24/365 enes batur izlesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 11 Temmuz 2018; 9:53:8 >
  • Para mı çöpe atmak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum haberi

  • Merhaba 1 hafta kadar önce bu tableti Mediamarkt' tan aldım. Normal de iphone kullanıcısı olduğumdan ve çocuğuma eskiyen samsung tabletin yerine alacağımdan dolayı çok fazla sorgulamadım. Ama gelin görün ki android sürümü 7 imiş ve store da bir çok uygulama sürüm nedeni ile kullanılamıyor. Ne Mediamarkt ne de huawei ürün değiştirmiyor. huawei pişmanlıktır. ne müşteri memnuniyeti ne de bilgili satıcı var. Alırken huawei nin durumunu sormak aklıma geldi internette duymuştum play store çalışmayacak uygulama yüklenmeyecek deniliyor doğrumu diye sormak aklıma geldi. Hatta satış elemanı yok öyle bir şey anlaştı firmalar dedi lakin android sürümü 7 güncelleme gelmeyecek demedi şimdi eski model bir tablet ile kalakaldık. bu konu hakkında acaba yapabileceğim bir şey var mı? Bilgisi olan birisi veya tüketici hakem heyeti yardımcı olabilir mi acaba.?
    Dipnot: Fanlık yapmak değil amacım mağduriyet gidermek, lütfen fanlık yapacak olanlar yazmasın





  • Arkadaşlar merhaba. Huawei T3 kullanıcısıyım. Uygulamaları ve ya oyunları hafıza kartına nasıl yükleye bilirim? Dahili bellek dolunca otomatik geçer mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.