Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S kutu açılışı ve ilk izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Xiaomi'nin en iddialı telefon modellerinden Mi Mix 2s elimize ulaştı. Bu videomuzda telefonu kutusundan çıkartıyor, detaylarına bakıyor ve ilk izlenim seviyesinden değerlendirmemizi yapıyoruz. 



  • gereksiz pahalı

  • Xiaomi hiç mi araştırmamış "Bu EVO BT kimdir acep" diye de lak diye vermiş distribütörlüğü yoksa EVO BT bizi mi yiyor? Bu yorumun anlamını merak edenler google'a EVO BT yazarak çıkan sonuçlardaki 2. sıra ve sonrasından sırasıyla şikayetvar, DH Forum ve ekşi'deki EVO mağdurlarını okuyabilirler...

    Ayrıca sayın Erdi bey, yaptığınız işi takdir ediyor ve yine ülkemizde bu işi sizden iyi yapanın olmadığını vurguluyorum fakat silikon kılıf için kılcal çiziklerden koruma amaçlı demişsiniz, testere ile bile kılcal çizik almayan seramik gövdeyi çizebilirseniz helal olsun derim anca belki kırılmaya karşı nispeten bir miktar daha direnç katma ve parmak izlerinden koruma olarak düşünebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 10 Temmuz 2018; 19:48:33 >
  • Fiyat nedir Erdi bey?

  • 3200 tl ye Türkiye garantili cepport gittigidiyorda göründü fakat şu an kaldırıldı. Fiyat yüksek asus 5z ile yakin fiyatları ,2900 tl ye çekmek şart Mi8 i 3500 tl altına Türkiye garantili göremeyiz.Fiyat politikasını acilen güncellemeli ve Xiaomi nin yaptıgı gibi % 5 kar ile satışa devam etmeli, eğer fiyatlari yüksek tutacaksa yanliş bir temsilci seçmiş olurlar hem biz kullanıcılara hemde kendilerine yazık etmis olurlar ve pazardaki marka algısıni kaybederler.Şimdiden hayırlı olsun.Lütfen sende bizi üzme!...

  • yanlız o kılıf silikon değil erdi hocam ruber dediğimiz kadifemsi kılıflardan...

    şuan mix2 kullanıyorum keşke 2s alabilseydim sanırım uzun süre 2 ile devam

    ayrıce eklemek gerekirse sis denemediniz ama o kılıfı taktıgınız zaman dısarıdan bakan birisi o kılıfı telefonun kendi kasası sanıyor okadar ince işçilik yapmışlar ki telefonca cuk diye oturuyor ancak takığ cıkarırken kırılıyor köşelerden bilginiz olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 10 Temmuz 2018; 19:26:0 >
  • sahsen en guzel sd845 li telefon oldugunu dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JDI panel.... allah sabır versin kullanıcılarına. o firmanın ekranları kenarlardan sarı çıkar, yan yana getirildiğinde hepsinin beyaz tonu farklıdır. Alana mutluluklar :)

  • Herkes gereksiz pahalı demiş ama aynı zamanda maaşlar da gereksiz ucuz! :)

  • evoy sa yandık bir aydır sitesi yenileniyor para yatırcaksan site çalışıyor ama başka hiç bir şey yapamıyorsun.kullanıcı hatası der tlf insanların elinde kalır.lg g4 hala serviste.

  • @fx57 Xiaomi'nin Türkiye'de herhangi bir firmaya distribütörlük verdiği ile ilgili hiçbir yerde birşey görmedik. Daha önce de defalarca gördüğümüz gibi önüne gelen ben distribütörüm diye ortaya çıkıyor. Bana göre Evo da bunlardan birisi. Sadece kelime oyunu yapıyorlar. Çünkü aldığım bilgilere göre Evo Xiaomi'nin değil, Xiaomi'nin bir distribütörünün yetkilendirmiş olduğu bir firma. Yani diğer ithalatçı firmalardan hiçbir farkları yok. Onlar da ithalatçı statüsündeler. Xiaomi'nin bir distribütörünün Türkiye'deki bir firmaya distribütörlük vermesi onu Xiaomi'nin Türkiye distribütörü yapmaz. Bu konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekmektedir. Bilmediğimiz başka bir durum varsa bilelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 lira veriyorsun, adaptör ve telefon farklı renklerde geliyor tam çin işi :)

  • way be. efsane ürün geldi. xiaomi türkiye garantili ürün geldiğini görmekte gözlerimizi yaşarttı. Evo isimli firma sanırım resmi dist olmuş.

    heyecanla ürüne kavuşacağımız günü bekliyoruz

  • Bugüne kadar Xiaomi'nin Türkiye'de herhangi bir firmaya distribütörlük verdiği ile ilgili hiçbir yerde birşey görmedik. Daha önce de defalarca gördüğümüz gibi önüne gelen ben distribütörüm diye ortaya çıkıyor. Evo da bunlardan birisi. Xiaomi'nin bir distribütörünün distribütörü olmak kimseye Xiaomi Türkiye distribütörü kimliği vermez. Evo da bu durumda sadece bir ithalatçı statüsündedir. Lütfen bu konuyu açıklığa kavuşturunuz.

  • Şaaooomiii balon .

  • Her videonuzda elinizi kolunuzu gereksiz yere ve aşırı şekilde hareket ettiriyorsunuz. Bu davranışınız dikkatimi dağıtıyor, anlattıklarınıza konsantre olamıyorum.
  • mi yi kötülemeden önce bir kullanın derim mi6 kullanıcısı olarak bu telefonun üstüne telefon daha üretilmedi kullanmadan yorum yapmayın bence.

  • Arkadaşlar okuduklarıma anlam veremiyorum Evo ile ilgili distribütör değil vs. yazan arkadaşlara ithafen yazmak isterim.

    Teknosa'dan Redmi 5 Plus cihaz aldım eşime (Ben hali hazırda mi 6 kullanıyorum). Kutuda Evofone yapışkanı (Evo'nun firma ismi değişmiş),kutu üstünde kösede 'Mi' yapışkanı ve Xiaomi Türkiye ibaresi var ve garantili belgesinde Xiaomi Türkiye garantilidir yazıyor. Yani artık Xiaomi'nin resmi Türkiye distribütörü Evofone Bilgi Teknolojileri. Bu hareketleri büyük ses getirecektir. Bu Evofone için başarı bence çünkü Xiaomi bir çok kişinin yakından takip ettiği (benim gibi), dünyanın da en büyük cep telefonu markalarından.

  • Ya afedersiniz de ne bekliyorsunuz? 2500 TL mı? 64 GB'ın yurtdışında en ucuz fiyatı 470 dolar (Aliexpress)

    %25 ÖTV

    %18 KDV

    %6 TRT

    Yani Türkiyede resmi satmak isteyenin ülkeye telefonu sokması 735 dolar ki buna nakliye dahil değil.

    Şu anki kurdan 735 dolar=3600 TL

    Mi Türkiye RESMEN kârından kısmış bu telefonu satabilmek adına, ülkeye vergilerle girişi 3600 TL olan telefonu 3200 TL ya satıyorsa bence bu muhteşem bir şey, gönül isterdi 2000 TL olsun ama olmuyor işte...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.