Şimdi Ara

McLaren eSpor programı mobil oyun alanına da giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün oyun dediğimiz zaman masaüstü ve konsol oyunculuğunun yanında mobil oyunculuk da büyük önem kazandı. Bu bakımdan eSpor organizasyonları mobil oyunlara sürekli yer veriyor. McLaren bunlardan birisi.


     


    Programın kapsamı


     


    Uzun süredir eSpor alanına yatırım yapan McLaren firması, bu yıl için hazırladığı yeni programda masaüstü simülasyon oyunları haricinde konsol ve mobil oyun alanına da yer veriyor.


     


    Ayrıca Bkz.Exynos işlemcilere masaüstü yolu gözüktü

    Daha açık ve daha kapsamlı bir programın sözünü veren Shadow Project; iRacing ve rFactor 2 gibi oyunların yanısıra Xbox One üzerinde Forza Motorsport ve Real Racing 3 oyunlarını da kapsamına aldı.


     


    Programın sponsorları bugüne kadar Logitech ve Sparco iken şimdi Alienware ve HTC de yanlarına eklendi. McLaren’in ilerleyen dönemde VR tecrübesine de yer vermesi bekleniyor.


     


    McLaren seçtiği sporcuları oyunu oynayıp oynamadığına göre değil yetenekli olup olmadığına göre değerlendiriyor. Geçen yılın finalisti Henrik Drue, hiç tecrübesi olmamasına rağmen yarış oyununda başarı elde edebilmişti.


     


    Shadow Project seçmeleri Ağustos ayında başlayacak. Ekim ayına kadar iRacing ve Real Racing 3 elemelerinde başarılı olanlar Ocak 2019 tarihine kadar sürecek finallerde yarışacak. Kazanan bir kişi ise McLaren ekibine katılacak.








     







  • Türkiye'de bu işi çok ilerletmiş bir ekip var. Sim Racers Türkiye (SRTR). İlgisi olana Google'la derim.

  • McLaren F1 de önce Alonso ya düzgün bir motor versin adam yeteneğini kullanamamaktan kanser olacak.

  • Aynen öyle. Çok üzülüyorum bu duruma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce Alonso ya adam gibi bi araç versinler sonra esport işini yapsınlar. Burada da yetenek avlıyorlar galiba... Bahtsız bedevi gibi 5 yıl Ferrari düzgün araba veremedi, sonra bu arkadaşlar binbir söz ile takıma aldılar adam şu anda üst sıralar yerine alt sıraları zorluyor. Schumi gibi efsane olabilirdi, harcandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.