Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 canlı görselleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi’nin büyük boyutuyla ilgi gören akıllı telefon serisi Mi Max üçüncü nesli ile kısa bir süre sonra bizlerle olacak. Xiaomi Mi Max 3 modeli ile ilgili görseller de gelmeye başladı.


     


    Xiaomi Mi Max 3 özellikleri


     


    Görseller telefonun arka kapağını yansıtıyor. 6.9 inçlik bir ekrana sahip olacağı bilinen telefonun arka kapağından bu anlaşılıyor. Kapağın içerisinde 5400mAh kapasiteli bir batarya yer alacak.


     


    Ayrıca Bkz.Honor Note 10 için 6000mAh batarya iddiası

    Arka kısımda çift kamera ve parmak izi okuyucu dikkat çekerken kapağın yine alüminyum alaşımdan olduğu tahmin ediliyor. Snapdragon 636 yonga setinden gücünü alan telefonun Snapdragon 710 versiyonu olacağı da gündeme gelmişti.


     


    Büyük ekranda çoklu ortam tüketimini seven kullanıcılara hitap eden Xiaomi Mi Max 3, donanımı ile sınıfında yine çok beğenilecektir. Huawei Honor Note 10 ile rekabet edeceği tahmin edilen Xiaomi Mi Max 3 önümüzdeki günlerde sahneye çıkacak.


     







  • Şu iPhone x tarzı kamera görüntüsü neyin özentisidir. Eski Xiaomi mi modellerde Lg ve Samsung dan bile daha kibar kameraları vardı. Şahlanıyor giderken Çinli olduğunu hatırladılar herhalde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlhkhy

    Şu iPhone x tarzı kamera görüntüsü neyin özentisidir. Eski Xiaomi mi modellerde Lg ve Samsung dan bile daha kibar kameraları vardı. Şahlanıyor giderken Çinli olduğunu hatırladılar herhalde.
    Eskiden bende öyle düşünürdüm ama kamera paketinin bir bütün gibi bir arada durup başka yer kaplamaması çok güzel bir şey bence. Sonra o flaş ışığını nereye koyacağını şaşırıyordu firmalar.

    Apple'ın son zamanlarda iyi yaptığı tek tasarımsal geliştirmenin bu olması ise ayrı konu
  • Kamera paketi bütün olarak dursun yine ama iphone özentisi olmasın. Mesela nokia telefonlarda (özellikle nokia 6 2018 ve nokia 8) ortada ve dikey şekilde kamera ve flaş konumlandırması çok güzel ve nazik duruyor.

  • 6.9' çok büyük, nokia 1520 kullanmıştım 6inç o bile baya büyüktü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.