Şimdi Ara

Honor Note 10 için 6000mAh batarya iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei’nin en büyük akıllı telefonu olmaya aday Honor Note 10 modeli için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Büyük ekranı yanında model Huawei’nin en büyük kapasiteli bataryaya sahip telefonu olacak.

     

    Honor Note 10 özellikleri

     

    Sızdırılan yeni görsel ve bilgilere göre Honor Note 10 modelinde 6.9 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlük yer alıyor. Telefonda çentik yerine biraz daha yuvarlatılmış köşeli tasarıma yer verilmiş.

     

    Ayrıca Bkz.Sugar S20 dahili tercüman ile gelen ilk akıllı telefon oldu

    Kirin 970 yonga setinden gücünü alan modele GPU Turbo teknolojisinin fabrika çıkışı gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Özellikle çoklu ortam tüketimi için ideal olan telefona GPU Turbo önemli bir avantaj sağlayacaktır.

     

    6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile desteklenecek olan telefonda 16MP çözünürlüğündeki çift arka kamera yapay zeka özelliği ile destekleniyor. Telefonun diğer dikkat çeken tarafı 6000mAh kapasiteli bir batarya barındırması. Böylece uzun saatler şarja ihtiyaç duymadan yoğun kullanım imkanı sunuluyor.

     

    Xiaomi Mi Max 3 modelinin karşısına konumlanacağı anlaşılan Honor Note 10 modeli için sonbahar döneminde bir tanıtım olacağı tahmin ediliyor. Fiyat konusunda düşük ihtimal ancak rekabetçi olabilirse rakibine önemli bir darbe vurabilir.

     
     







  • telefon teknolojileri artık yenilik getiremiyor
    giyilebilir teknoloji sahneye çıktığı an işi bitecek
  • Bu ne ya hep aynı hep aynı. 10 000 koysalar ne olacak. Doydu artık insanlar.
  • O işlemci ile olmaz. Cpu tırt. Gpu tırt. Bluetooth 4. Ne kirin 970miş arkadaş. 2 ay sonra kirin 980 tanıtacaksın. Yıl sonu çıksın adam gibi güncel soc ile gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şuan huawei ve xiaomi gibi markalar daha çok yenilik sunuyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    970 Huawei nin şu an ki en iyi işlemcisi. Maalesef Xiaomi mi max 3 te de qualcomm un 845 işlemcisini kullanmayacak. Huawei bu işlemci ile Sizin düşündüğünüzün aksine mi Max ın karşısına işlemci tarafında daha avantajlı bir şekilde çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci konusuna, insanlar çok takılıyor. Ben kirin 960 işlemcisi olan Huawei mate 9 pro kullanıyorum. Oynayamadığım veya takılan, donan bir oyun yok. Arayüz vs. yağ gibi akıyor. Uygulama çalıştırma esnasında çökme, kendini kapatma gibi bir durumla karşılaşmadım. Enerji tüketimi yüksek frekans yüzünden muadillerine göre biraz fazla ama pili 4000 mAH, günü rahat çıkarıyor.Ayrıca oreo güncellemesini aldı. Eleştirilecek yanı ise video kayıt etmede focuslama hususunda sıkıntı var. Kulaklık performansı daha iyi olabilirdi. Bir kişi bahsetmiş, güncel işlemcilerini yıl sonuna saklıyor. Bence yeni işlemcilerini yıl başından itibaren telefonlarında kullanmalı, böylece diğer markalarla daha rekabetçi olur.

  • 16:9 6.9" mi

    Tablet diyoruz biz ona. Çerçeve ne kadar ince olursa olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.