Şimdi Ara

Sugar S20 dahili tercüman ile gelen ilk akıllı telefon oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün anlık olarak tercüme yapabilen pek çok yazılım ve donanım mevcut. Google veya Microsoft’un çeviri hizmetleri yanında telefona takılarak anlık çeviri yapan aksesuarlar da mevcut.


     


    Sugar S20 özellikleri ve fiyatı


     


    Fransız Sugar tarafından geliştirilen Sugar S20 akıllı telefonu ise gelişmiş bir tercüme yazılımı ile entegre gelen ilk model olma ünvanına sahip. Firma kendi ortaklığında geliştirdiği çeviri özelliğini yapay zekâ ile de desteklemiş.


     


    Ayrıca Bkz.GPU Turbo teknolojili Honor 10 GT tanıtıldı

    Çeviri özelliği toplamda 104 dilde tercüme yapabiliyor. Kullanıcılar yazarak veya mikrofona konuşarak istedikleri cümleleri farklı dillere çevirebiliyor. Ayrıca kullanıcılar belirli bir müşteri hizmetine bağlanarak çeviri özelliği üzerinden derdini anlatabiliyor.


     


    Çevirmen özelliği fotoğrafını çektiğiniz metinleri de destekli dillerde analiz edebiliyor. Yine hayvanların çıkardıkları sesleri analiz ederek belirli sonuçlara da ulaşabildiği ifade ediliyor. Çevrimen özelliği yan kısımdaki atanmış tuş ile aktif ediliyor.


     


    Bunun haricinde telefonda 5.99 inçlik 2246x1080 piksel çözünürlüğünde ekran, çentik tasarımı, metal çerçeve ve cam kaplama gövde, Snapdragon 625 yonga seti, 4GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 12MP çözünürlüğünde çift arka kamera, 16MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özellikler mevcut. Fiyatı ise 300$ olarak belirlenmiş.


     







  • pek şugar olmuş!

  • Teknoloji baymaya başladı iyice

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olmamış.

  • Daha önce de söyledim sadece beş yıl sonra dil insanları ayrıştıran bir araç olmaktan çıkacak, dil bilme sorunu ortadan kalkacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.