Şimdi Ara

500 Intel drone'u bugün havai fişeklerin yerini alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    ABD'de bugün 4 Temmuz bağımsızlık kutlamaları nedeniyle heyecanlı bir gün yaşanıyor. Ülkenin her tarafında kutlamalar artık yavaş yavaş başladı. Özellikle de akşam saatlerinde her yıl olduğu gibi yine gökyüzünü havai fişeklerin aydınlatması bekleniyor. ABD ordusuna ait Travis Hava Kuvvetleri Üssü ise Amerikan Bağımsızlık Gününü ülkenin geri kalanından biraz daha farklı kutlayacak.



    Farklı bir iş ortaya koymak isteyen Travis Hava Kuvvetleri Üssü, kutlamalarda havai fişekler yerine drone kullanacak. Buna göre Intel'in bu işler için özel olarak tasarlanan Shooting Star isimli dronelarından tam 500 tanesi gökyüzünde muhteşem bir ışık gösterisine imza atacak. Hava kuvvetleri üssü, gürültüsüz bir şekilde gerçekleşecek olan bu kutlamayla aynı zamanda bölgedeki ailelere de rahatsızlık verilmeyeceğini ve herkesin 4 Temmuz kutlamalarının keyfini çıkarabileceğini söylüyor.



    Shooting Star droneları daha önce Disney World, Super Bowl ve Olimpiyat kutlamalarında da kullanılmıştı. İşte Intel dronelarının ışık şovu:










  • Daha önce Çin alasını yapmıştı Phantomlarıyla. Çin'den daha farklı, daha yenilikçi bir iş yapacaklarını sanmıyorum. Ha her şeyi ilk yapıyorlarmış gibi reklam yapmayı iyi becerirler gerçi.

  • şimdi sizce bu normal havai fişeğin zevkini verirmi. bence imkansız doğal değil çünkü

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.