Şimdi Ara

Çift selfie ve arka kameralı Huawei Nova 3 ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, geçtiğimiz günlerden bir duyuru yaparak yeni akıllı telefonu Huawei Nova 3'ü, 18 Temmuz tarihinde tanıtacağını açıklamıştı. Ortaya çıkan yeni görsel, cihaz hakkında bazı detayları öğrnememizi sağlıyor.

     


    Çift selfie kameralı ilk çentikli akıllı telefon


    Huawei'nin Weibo hesabında yayınlanan görsel, Nova 3'ün ön ve arka tasarımını ortaya çıkarıyor. Görselde de görüldüğü üzere Huawei, Nova 3 modelinde de çentikli bir ekran tasarımını tercih etmiş. Fakat Nova 3'ün çentiği, Huawei'nin diğer modellerinden daha büyük görünüyor. Bunun sebebi de cihazın çift selfie kameraya sahip olması. Huawei Nova 3 çift ön kamera ile gelen ilk çentikli akıllı telefon olabilir.


    İnce çerçeveleri olan Nova 3'ün alt kısmının biraz kalın olduğunu görüyoruz. Cihazın arka kısmında yapay zeka (AI) destekli, dikey olarak konumlandırılmış çift kamera ve parmak izi okuyucu yer alıyor. Görselden anladığımız kadarı ile akıllı telefon açık mavi ve altın renk seçenekleri ile gelecek. 6.3 inç ekranı, 64/128 GB depolama alanı, 3.650 mAh batarya kapasitesi sunacak olan cihazın, kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkması bekleniyor. 

      







  • Nova 2 gibi harika bir telefonu huawei türkiyeye getirmedi nasıl bir kafa anlamadım..
  • Pixel 3 lerde cift on kamera geliyor Pixel 3 modellerini taklid etmis anlasilan :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.