Şimdi Ara

Volkswagen Beetle, tam elektrikli olarak yeniden hayat bulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Satışları günden güne güçsüzleşen ve bu nedenle geçtiğimiz haftalarda fişi çekilen Volkswagen Beetle için yeni bir umut ışığı doğdu. Volkswagen’in tasarım şefi Klaus Bischoff, Autocar’a verdiği röportajda markanın en ikonik modellerinden Beetle’ın tam elektrikli bir model olarak geri dönebileceğinin sinyallerini verdi.
     

    Dieselgate skandalının etkilerinden kurtulmak için elektrikli araçlara ağırlık veren Alman üretici, küçük veya büyük tüm araçların üzerine inşa edilebileceği oldukça esnek MEB platformunu geliştirdi. Klaus Bischoff yaptığı açıklamada bu mimariyi kullanacak araçlardan birinin elektrikli Beetle olabileceğini belirtti. MEB platformu üzerinde yükselecek aracın aks mesafesinden dolayı dört kapılı olması gerektiğinin de altını çizdi.

     
     
     

    Öncelik diğer elektrikli modellerde 

    Elektrikli Beetle için konsept çizim çalışmalarını şimdiden yaptığını belirten Bischoff, üretim için yeşil ışık yansa bile önceliklerinin diğer I.D. elektrikli araçlar olduğunu da ekledi. Bu araçlar arasında Golf boyutlarında I.D. hatcback, I.D. Crozz crossover, ve I.D. Buzz elektrikli mikrobüs yer alıyor. Bu araçların 2020 ve 2022 yılları arasında üretileceği göz önüne alındığında elektrikli Beetle için uzunca bir süre olduğu ortaya çıkıyor.

     
     

    Şirketin CEO’su Herbert Deiss de daha önceki açıklamalarında elektrikli Beetle için kapıyı aralık bırakmıştı. Üretilecek aracın son jenerasyondan ziyade ilk zamanlardaki klasik ruhunu koruması gerektiğinin altını çizmişti.

     







  • Tam elektrikli olacak araç

  • Şehiriçi vızır vızır iyi gider.
  • Ferdinand Porsche'nin tasarımı daha güzel. Ben olsam klasik görünümün dışına pek çıkmazdım.

  • Bunlar halk yararına araba yapmazlar anca üst sınıf , suv c sınıfı falan , bana kalsa 300km bile yeter günlük kullanımda. Şehirlerarasıda sarj ediver en yakın yerde yarım saat 1 saat

  • Bu arabayı özel yapan, kendisine has fanlarının olmasının sebebi klâsik tasarımı... Modern çizgiler koyduğun andan itibaren fanlar başta olmak üzere kimse istemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç üreticileri 2 yılda bir model yeniliyor, ama klasik olmuş Vosvos gibi araçların aynı şekli korunarak, elektrikli veya daha benzin tüketen modelleri de üretilebilmeli.. 70 model bir wosvos'ı aynı tasarımla 2019 üretimi görmek isteriz... Bizim aydında aynı mahallede de oturan bir abimiz bu vosvosları yeniden topluyor. Nalet olsun ona bile paramız yetmiyor... :((

  • VW geçtiğimiz sene de eski minibüsü elektirkli olarak yeniden kullanıma sunacağı yönünde duyurular yapmıştı:

    http://themindcircle.com/volkswagen-hippy-van-new-electric-version/

    Tabii ki sadece konsept tasarımlar gösteriliyor, üretime geçen bir model hala göremedik maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.