Şimdi Ara

Samsung, önümüzdeki yıl tanıtacağı telefonlarda katlanabilir batarya teknolojisine geçiş yapacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Samsung'un bataryalardan sorumlu birimi Samsung SDI, uzun bir süredir katlanabilir bataryalar üzerinde çalışıyor. Buna dört yıl önce bir telefon için geliştirilen 210 mAh büyüklüğündeki esnek batarya prototipinde tanık olmuştuk. Endüstri kaynaklarından gelen yeni bilgiler ise Güney Koreli şirketin 3000-6000 mAh kapasiteli katlanabilir bataryaların üretimine bu yıl içerisinde başlayacağını kaydetti. 
     

    Yetersiz pil süresi tarih olabilir 

    Katlanabilir bataryaların yıl bitmeden üretim bandına girecek olması heyecanlandırıyor zira, Samsung'un önümüzdeki yıl lanse edeceği amiral gemisi telefonlarında esnek batarya teknolojisine yer vermesi bekleniyor. Hatta katlanabilir bataryanın kullanılacağı ilk telefonun ise katlanabilir ekranlı Galaxy X olacağı ifade ediliyor. 
     
    Daha önce düşük kapasiteli olması sebebiyle "V" şeklindeki esnek batarya teknolojisine geçiş yapamayan Samsung, aradan geçen dört yılın ardından bu sorunu da çözmüşe benziyor zira 6000 mAh'e kadar bir pil kapasitesinden bahsediliyor. Bakalım katlanabilir bataryalar akıllı telefon endüstrisinin en büyük sorunu yetersiz pil süresi sorununu çözecek mi?
     







  • Çabuk patlar diyenler gelmeden.
  • Bence böylesine yeni bir özelliği amiral gemisi telefonunda değil de, bir yan modelde deneyecektir. Edge özellikli ekranları da ilk olarak Note Edge modelinde tek tarafı kavisli olarak denemiş, tutunca asıl modellerine taşımıştı.

  • Bir tweete bile daha fazlası yazılır !

  • Aman adı X olsun. Alfabede başka harf kalmamıştı zaten.

  • Biri bana bataryanın katlanabilirliği ile kapasitesinin 2 katına çıkması arasındaki ilişkiyi anlatabilir mı acaba? Yazıda bulamadım da..

  • Bir değil üç telefonun yan yana getirilmiş hali olunca bataryaya da büyük bir yer kaldığı için editör böyle bir şey söyleme gereği duymuş ancak, amoled ekranın en çok pil düşmanı olduğunu hesaba katmayarak kafasında şimdiki telefonla mukayese etmiş...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar bunu yıllar önce belirlemişler. Kıytırık apple kullandı diye niye değiştirsinler?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen solid state battery dedikleri teknolojiye geçecekler katlanabilir bataryada. Sıvı elektrolit yerine katı elektrolit kullanacaklar. Bu da bataryanın kapasitesini ve güvenliğini arttırabilir. Başka bir videoda böyle bir bataryayı tornavida ile delmeye çalışıyorlardı mesela.
  • Samsung geç kalmış zira General mobile discovery 2'deki bataryayı cihazı parçaladıktan sonra elime aldığımda ne kadar esnek olduğunu gördüm, teknolojinin yok katlanabilir ekranıymış yok esnek piliymiş artık merak etmem mümkün değil.





    Samsung, önümüzdeki yıl tanıtacağı telefonlarda katlanabilir batarya teknolojisine geçiş yapacak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güzel konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kıytırık apple" cok fandroid gordum ama sen acik ara ondesin
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    La şu forumda ne gereksiz adamlar var yahu. Sanki apple babasının malı. Ne varda neyi savunuyosanız anlamıyorum. Hee ne var KIYTIRIK APPLE, ne olmuş yani. Siz gidin 10.000TL vermeye devam edin. "Fandroid"miş... La alın şunu başımdan tövbe estağfirullah tövbee...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çin malı bataryalar kağıt gibi katlanıyor zaten, gerçi riskli
  • Bu sefer sana katılıyorum, forumda çok gereksiz insan var, gerçekten gereksiz sin!

    Okuduğunu anlamayan çok gereksiz....

    amaaaan her neyse zaten anlamayacak klavye kabadayısı. Boşuna zaman kaybı sana cevap yazmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 6 Ağustos 2018; 13:4:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Zaman kaybı deyip hâlâ mesaj yazmak da bu foruma özgü herhalde. Yahu hakkaten zeka parıltısısın tebrik ediyorum. O zeka parıltını keşke eski haber veya videolardaki samsungun KOCAAAA X harfini araştırırken de gösterseydin. Ne deyim Allah ıslah etsin. Üzerinden aylar geçmiş bir haberi hortlatıp boş mesaj atmak boş adamların işi. Ben zaman kaybı demiyorum. Atarım mesajı karşıdakinin kapasitesi anlarsa anlasın anlamazsa banane. Sanki maaşla yorum yazıyoruz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.