Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 üstten açılan kamera ve çentiksiz ekran ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son zamanlarda yaptığı çıkışla adından sıklıkla söz ettiren akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix 3 ile ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bugün yayınlanan bir görsel, cihazın üstten açılan kamera ile geleceğini gösteriyor.

     


    Xiaomi patenti 2015 yılında almıştı


    Xiaomi, 2015 yılında akıllı telefonların üst kenarından açılıp kapanabilen çekmece şeklinde bir kamera tasarımının patentini almıştı. LED flaş ünitesi de içeren bu tasarımın, Xiaomi Mi Mix 3 modelinde kullanılması kuvvetle muhtemel görünüyor. Şirket bu kararla, son zamanlarda eleştirilerin odağı olan çentik tartışmalarını da ortadan kaldırmış olacak.


    Görsellerde, ince çerçevesi ve tam ekran tasarımıyla dikket çeken Xiaomi Mi Mix 3'ün, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı da olduğu göze çarpıyor. Snapdragon 845 işlemci ile gelmesi beklenen akıllı telefonla ilgili detaylar ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.








  • aynı eski telefonlardaki antenler gibi olmuş. çok da güzel göründüğü söylenemez

  • yeni akım bu galiba gizlenmiş kamera

  • snomask kullanıcısına yanıt
    Kamera fotoğraftaki gibi sabit kalmıyor. Açılıp kapanarak kendini gizliyor.

  • snomask kullanıcısına yanıt
    Bence güzel görünmesine gerek de yok. Sonuçta sürekli orada durmayacak. Ön kamera kullanılırken çıkacak, sonra geri girecek. Ama çentik olduğunda çentik hep orada duruyor. Hiçbir yere gitmiyor.
  • evet onu farketmiştim ama görüntü maalesef hiç olmamış. şu kamerayı napacaklarını şaşırdılar. önce alta koydular, sonra çentik denediler, şimdi de açılıp kapanan mekanizma yapıyorlar. bence bu işin doğrusu xiaomi 8'deki olabilir. ayarlardan arkaplanı siyah yapma yada çentikli görünüm gibi.

    Xiaomi Mi Mix 3 üstten açılan kamera ve çentiksiz ekran ile gelebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 2 Temmuz 2018; 14:20:33 >




  • Yavaş yavaş çentiktende vazgeçiliyor... Bu da çentiğin saçmalıktan ibaret geçici bir heves olduğunu ortaya koyuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 2 Temmuz 2018; 14:15:42 >
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben almam. Telefon üzerine ekstra açılıp kapanan bir mekanizma servise gitmek için bir kapı daha açacaktır. Çentiğin bana kaybettireceği alanla dünyaları yapmıyorum sonuçta.
  • MIX'in yenilikçi tasarımına noldu? Hani dizaynda öncü olacaktı, NEX serisinden ön kamerayı, iPhone X'dan arka kamerayı aşır, sonra "Dizayn yaptık" yemezler... Mi MIX çok iyiydi, MIX 2 üzerine de koydu, MIX 2S'te çalıntılar başladı, Mi MIX ile çerçevesiz ekran akımını ve 18:9 uzun ekran akımını başlatan öncü firmanın geldiği hale bak, taklitçi durumuna düşmedin mi şimdi Xiaomi?

    Bence şu an dizayn öncüsü Oppo olmuş durumda, motorlu kayan sistemi seversiniz ya da sevmezsiniz fakat o telefonun dizayn (görünüm) açısından kötü olduğunu söylemek abesle iştigaldir resmen, hele ki arka dizayn, kızak kapalıyken de açıkken de süper duruyor.

  • Çentik eleştirileri denmiş de sanarsın 20 tane çentikli modeli var. Artık cihazların çıkma hızına yetişemiyoruz zaten. Ön taraf çentiksiz full ekran ve ekrana parmak izi okuyucu yaygınlaştıktan sonra bakalım yeni ne bulacaklar merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu hacimli üretemezler hele Türkiyede bulması imkansız olur. Ulaşamadığım alet ne kadar iyi olursa olsun neye yarar?

  • Mix serisi zaten başından beri aşırma olan bir seriydi. Tasarımını Sharp Aquos Crystal modelinden aşırmışlardı. Ahize teknolojisini Kyocera'dan(ilk defa 2012 yılında URBANO PROGRESSO adlı modelde vardı) aşırdılar. Buradaki şayomiciler de "wowowowwo" dedi. Hepsi bu. Xiaomi'nin tek başlattığı akım fakir fukaranın eline daha ucuza telefon vermesidir

  • Ön kamerayı açıyorsun selfie çekerken tak elinden kayıp kameranın üzerine düşüyor ve kamera gitti.Düşünce güzel ama riskli.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Diğerleri çok masum



    Epıl, zamzung gibi markaların birbirini araklaması nasıl bir durum sence?



    Ya da HTC nin defalarca araklanması!



    Ahlaksızlık diz boyu olmuş telefon aleminde, siz neyin hesabını yapıyorsunuz.



    Bir telefona 7000 lirayı herkes veremiyor, şahsen olsada vermem.



    Xiaomi ya da oppo hiç farketmez benim için, uygun fiyatlı dolu dolu telefon olsun işimi görsün, gerisi umurumda değil.



    Yani herkesi kendiniz gibi zengin zannetmeyin



    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mix 2 kullanıcısıyım memnunum (çoğunlukla miui den tartışılmaz en iyi android arayüzü bana göre) find x den sonra bana hiç bir telefon cezbedici gelmiyor.

  • tamam notch kötü de bu ne şimdi? hem hareketli mekanizma her zaman arıza riskini artırır hem de görsel olarak bu notch'tan önce çıksaydı "koca ön yüzde kamerayı koyacak boşluk bulamadınız mı?" derdik.

  • Bu telefon hakkında beni bilgilendirebilecek birileri var mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.