Şimdi Ara

Google'ın klavye uygulaması artık akıllı yanıt gönderebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google'ın kendi hizmetlerinde kullanıma sunduğu en güzel özelliklerden biri de, alınan mesajın içeriğine bağlı olarak tek dokunuşla karşı tarafa cevap gönderilmesini sağlayan "akıllı yanıt" seçeneği. Gmail gibi Google ürünlerinde kullanılabilen bu faydalı özellik yakında Gboard'a da gelecek.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Tab S4, DeX desteği ile ikinci ekran olarak kullanılabilecek
    XDA isimli internet sitesinin raporuna göre, Google diğer mesajlaşma uygulamalarında kullanılmak üzere Gboard'da akıllı yanıt özelliğini test ediyor. Bilmeyenler için Gboard'un Android ve iOS cihazlarda kullanılabilen Google'ın klavye uygulaması olduğunu belirtelim. Yani Gboard artık Android Mesajlar, Facebook Messenger (ve Messenger Lite), Allo, Hangouts, Snapchat, WhatsApp ve WeChat gibi uygulamalarda akıllı yanıt gönderme yeteneğine sahip olacak.

     


    Yapay zeka yanıt öneriyor


    Bahsi geçen özellik tam anlamıyla çığır açıcı nitelikte olmasa da yazışmaları kolaylaştırdığı bir gerçek. Kullanıcıların, aldıkları mesajların içeriğine göre yapay zekanın önerdiği yanıtları kullanarak karşı tarafa cevap gönderebilmesi şüphesiz ki büyük kolaylık sağlayacaktır. Ancak Gboard için akıllı yanıt özelliğinin şu anda test aşamasında olduğunu ve ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağının bilinmediğini belirtelim.



  • güzel gelişme "ben yazmadım akıllı klavye otomatik atmış" tarzı bahanelerimiz olur en azından.

  • E okuyor gelen mesajları o zaman. Nerde kaldı gizlilik, kullanıcı özeli?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.