Şimdi Ara

Çocuklara yönelik TCL MOVETIME MT30 akıllı saat satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde ebeveynlerin çocuklarını dış ortamlarda da takip etme arzusu yeni bir sınıfın doğmasına neden oldu. Çocuk akıllı saati sınıfı giderek büyüyor. Alcatel markasının da sahibi olan TCL yeni bir çocuk akıllı saatini piyasaya sürdü.


     


    TCL MOVETIME MT30 özellikleri ve fiyatı


     


    TCL MOVETIME MT30 adındaki akıllı saat 1.3 inçlik dokunmatik renkli ekrana sahip ve Snapdragon Wear 2100 yonga setinden gücünü alıyor. 512MB RAM ve 4GB ROM ile desteklenen model IP67 sertifikası sayesinde suya karşı dayanıklı.


     


    Ayrıca Bkz.Westworld oyunu davalık oldu

    3G, WiFi, Bluetooth, GPS gibi önemli bağlantı özelliklerine sahip olan cihaz 450mAh kapasiteli bataryası ile 4 güne kadar bekleme süresi sunuyor. Elbette bağlantı durumuna göre bu süre kısalabiliyor.


     


    Ebeveynlerin sürekli çocuklarıyla iletişimde kalması için tasarlanan saat ayrıca güvenli bölge tanımının dışına çıktığında GPS üzerinden tespit ediyor ve ebeveynlere bilgi veriyor. TCL MOVETIME MT30 modeli 699TL fiyat etiketine sahip.


     







  • Hesap makineli saatlerden nerelere geldik.

  • insanın çocuğundan daha değerli ne olabilir ki? çocuk için kesinlikle alınır.

  • teknosa'dan wiky diye birşey almıştı patron 550 TL'ye... Çocuk canı sıkıldıkça toplantı ortasında arayıp duruyordu :) İçerisinde önceden kayıtlı rehberdeki numaralara acil çağrı göndermek dışında ve gps üzerinden konumu gönderme dışında bir fonksiyonu yok.

  • Sözde güvenlik amaçlı 700 liraya saat sürmüş piyasaya, ne led ışığı, ne feneri, ne çakmağı var, çocuklara yönelik bir üründe çakmak ne alaka diyenlere konunun güvenlik eğitimiyle ilgili kısmını araştırmalarını öneririm, çocuğun güvenliğinde seviye atladığı evrelerin başında ateşi doğru kullanmayı öğrendiği dönem gelir. Kimsenin ihtiyacı olmasın ama gerçekten sıkıntılı bir durumda çocuk dahi olsa önce ateşe ihtiyaç duyacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.