Şimdi Ara

Sony Mobile Türkiye'den çekilme iddialarına yanıt verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    Mobil pazarın önemli oyuncularından biri olan Sony, geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarından çekileceğine dair oldukça önemli bir iddiayla gündeme gelmişti. Ortaya atılan iddianın ardından tüm meraklı gözlerin üzerine çevrildiği şirket, pazardaki durumu dikkatli bir şekilde takip ettiklerini dile getirdi.
     
     
     

    Sony Mobile’ın yaptığı açıklamada iddiaları yalanlamadığı, fakat kabul de etmediği görüldü. Ancak Türkiye’nin de dahil olduğu söz konusu bölgelerdeki operasyonlarını gözden geçirdiği oldukça açık. Nihai kararın ilerleyen zamanlarda resmi olarak açıklanması bekleniyor. Sony Mobile tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

     

    Kârlı büyümemizi sürdürmek için aldığımız süregelen tedbirlerin bir parçası olarak, pazardaki durumu dikkatli bir şekilde takip ediyor ve Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’deki operasyonlarımızın fizibilite çalışmasını yapıyoruz.

     







  • Bu çerçeveler niye herkesçe dert haline geldi anlamadım. 1 aydır XZ1 kullanıcısıyım telefondan çok memnunum, ois yok demişler EIS var ve müthiş çalışıyor, ses kalitesi muazzam, bataryası çok iyi gidiyor, 2200 liraya aldım, gidip saçma sapan kameralı mi6 mı alsaydım. Fiyatına göre şuan harika.
    çekilmesi neden iyi olsun ki bazı kişiler sadece laf olsun diye bazıları fanboyluk yapmak için diyor. piyasa da ne kadar çok çeşit o kadar çok fiyat olur. daha çok rekabet olur. sen sevmez isen almazsın bu kadar basit. almayınca bıçaklıyorlarmı? ben çok memnunum mesela tasarımı olsun v.s yeni değil o eski z2 z3 xa1 xz1 v.s bence omni balance müthiş zevk ve renk kişiden kişiye değişir. telefonları da başarılı eğer piyasadan çekilirse cidden üzülürüm bari az çeşit gelsin ama pazarda olsun.
  • 2019'da doğru düzgün bir cihaz tanıtmazlarsa 2020'de mobil bölümü kapatırlar diye düşünüyorum veya sadece ABD ve Japonya'da satılır.

  • Türkiye de zaten dolar euro uçmuş üstüne sen rakiplerinden geride bir telefon çıkartıp rakiplerin kadar pahalıya satıyorsun. Kim niye sony alsın? Xiaomi TR pazarına girerken Sony TR pazarından çıkmayı düşünüyorsa geçsin ayna karşısına ben nerede hata yaptım desin.
  • Önce telefon yapmayı öğren

  • Ya kardeşim muhtemelen yorumlarımızı dikkate almıyosunuz ama yine de söyleyelim bari, haberin başlığından itibaren 3 paragraf aynı cümleyi tekrar edip durmuşsunuz, biraz okuyucuya saygı gösterin ya...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EyeCoral

    Ya kardeşim muhtemelen yorumlarımızı dikkate almıyosunuz ama yine de söyleyelim bari, haberin başlığından itibaren 3 paragraf aynı cümleyi tekrar edip durmuşsunuz, biraz okuyucuya saygı gösterin ya...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Örnek verir misin kardeşim?
    Çünkü bildiğim kadarıyla snapdragon 835'li Sony Xperia XZ1 2700₺ çıkmıştı.
    Yani ben burda fiyat konusunda bir yanlış göremiyorum.
  • EyeCoral kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Söylediklerinizde haklısınız. Arada böyle hatalar olabiliyor, kusura bakmayın. Uyarınız doğrultusunda haberi yeniden düzenledim. İyi akşamlar.

  • brscnk17 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz. İlginiz için. İyi çalışmalar dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    xz1 2999 tl den çıkıp 2599 a kadar düşmüştü şimdiki fiyatı 2000 lere yakın. 3000 lirayı snapdragon 835 var diye çerçeveleri parmak kadar telefona vermezsin. Üstelik kamerası oissiz f2.0 diyaframlı. Xz2 ye bakıyorsun ön kamera 5 mp, çerçeveler hala kalın, telefon çok kalın, çift kamera yok ve 800 euro. Xz1 de 700 eurodan çıkmıştı ama sony tr 2999 tl den getirmişti. Bu insiyatif kullandıklarını gösteriyor.
  • Şimdi Yüksek Çözünürlüklü Ses, size bakan stereo hoparlör, stabil arayüz ve pil bunlar son kullanıcıya bir şey ifade etmiyor mu?
  • Çerçeveyi inceltmek ne kadar zor olabilir? Elin çinlisi yapıyor bunlar kaç senedir bu işin içindeler beceremediler.
    Adamların Premium adıyla çıkarttığı telefondaki çerçeveye bakın.

  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Söylediğin çerçeveye Pimapen diyorlar



    Elin Çinlisi de portre çerçevesi yapıyor, bakmaya doyamıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O telefonlarla sadece Türkiye'den değil kısa zamanda dünyadan çekilecen haberin yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her ne kadar çoğu kişi pek memnun olmasa da Türkiye'den çekilmeleri kullanıcılar açısından iyi olmaz, sonuçta telefonlarını kullanan bir sürü insan var, eğer Türkiye'den çekilirlerse herhangi bir mağduriyet durumunda başvurabilecekleri bir yer olmaz.
  • Bu çerçeveler niye herkesçe dert haline geldi anlamadım. 1 aydır XZ1 kullanıcısıyım telefondan çok memnunum, ois yok demişler EIS var ve müthiş çalışıyor, ses kalitesi muazzam, bataryası çok iyi gidiyor, 2200 liraya aldım, gidip saçma sapan kameralı mi6 mı alsaydım. Fiyatına göre şuan harika.
  • Bir telefonun "premium" olup olmadığı çerçevelere bakılarak yorumlanır oldu... Çerçevesiz muhabbeti sonradan türetilen, ihtiyaçmış gibi dayatılan zorlama bir gereksizlik. Bu bağlam da çekilmesine şaşırmıyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 30 Haziran 2018; 11:45:22 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.