Şimdi Ara

ABD'li senatörler Trump’ı ZTE yasağını yeniden yürürlüğe koymaya çağırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • ABD'li iki senatör, Başkan Trump'tan ZTE yasağını yeniden gözden geçirmesini istiyor. İstihbarat Komitesi'nin Demokrat başkan yardımcısı Senatör Mark Warner ve komitenin Cumhuriyetçi üyesi Marco Rubio, Donald Trump'a ZTE'nin hala ulusal güvenlik için tehdit oluşturduğunu iddia eden bir mektup yazdı.

     

    Ayrıca Bkz.Boeing sesten beş kat hızlı hipersonik yolcu jeti konseptini ortaya çıkardı
    ABD başkanına gönderilen mektupta "ZTE halka açık olsa da, hissedarlarına değil, Çin Komünist Partisine (ÇKP) ve Çin hükümetine bağlı, devlet destekli bir kuruluştur" ifadeleri yer alıyor. Reuters'ın raporuna göre, senatörler Çinli üreticinin Amerikalılara karşı casusluk faaliyetleri yürütmek için ABD'li şirketler ile olan anlaşmasını kullanmasından endişe duyuyorlar.

     


    ABD hala ZTE ve Huawei'yi tehdit olarak görüyor


    Çinli şirketin Amerikan ambargosu uygulanan Kuzey Kore ve İran'a ABD yapımı telekomünikasyon ekipmanı ihraç etmesi üzerine ABD'li şirketlerin ZTE ile tüm işlerini durdurmaları emredilmişti. Bu karar ZTE'yi zor durumda bırakırken şirketi neredeyse kapanma noktasına getirdi. Daha sonrasında ise ZTE ağır bir para cezası ödemeyi ve yönetim kadrosunu değiştirmeyi kabul ederek yasağın kaldırılmasını sağladı.







  • Her zamanki gibi trübünlere oynuyorlar. Haraçlarını verdikleri sürece sorun olmaz ne Abd ne Trump için. Senatörlerin hepsi zaten lobi faaliyetleri içinde.

  • İyi ne güzel değil mi!



    Zte ve Huawei casus ama facebook, epıl ve diğerleri çok masum!



    Hepiniz aynısınız diyesim geldi.

  • Senatörler kısacası 'ZTE ye para sıkışmış Trump abi" diyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senatörler kısacası ZTE ye para sıkışmış Trump abi diyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabii tabii Facebook, Instagram ve WhatsApp milyarlarca insanın verilerini satarken sorun yok, ama bir firmadan artık para gelmeyince hemen Trump'ı göreve çağırın değil mi? iki yüzlülük desem iki yüzlülere hakaret olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.