Şimdi Ara

1.6 Avensis Performansını merak edenler için max hız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
47.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=DSrOuPT54uw

210'a kadar çıkıyor rampa felan değil tamamen düz yol. 1.6 almak için iyi bir neden olabilir

• Kadran iyi de yol durumu vs bilinmeyince kafalarda soru işareti olabilir arada bir yol şartlarını da gösterseydin iyi olurdu. Görünen o ki ibre kadranda sıfıra dayanacak.. Kazasız sürüşler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih mehmet

Kadran iyi de yol durumu vs bilinmeyince kafalarda soru işareti olabilir arada bir yol şartlarını da gösterseydin iyi olurdu. Görünen o ki ibre kadranda sıfıra dayanacak.. Kazasız sürüşler..

o kadar dedim arkadaşıma arada yolu çek diye çekememiş korkudan yol tamamen düz arkadaşım
  • süper
  • Performans önceliği olanlar için güzel bir örnek 1.6 Avensis..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih mehmet

Performans önceliği olanlar için güzel bir örnek 1.6 Avensis..

benimde demek istedigim o aslında

2.0 için fazladan 20.000 ytl vermek aşagı yukarı 15 km/h hız için değmez. Alın 1.6 hem az yakar hem çok kaçar tabi 210 yetiyor ise
  • sayın forumdaşlar yapmayın etmeyin sürücüleri hız yapmaya teşvik etmeyin! dünde arkadaşın biri yaris dizeliyle 199 yapmış ve bunu kayıta almış! hepimizin yolunu bekleyen insanlar var! hepinizin forumlarda yazdıklarına yorum yazan insanlar mevcut! yolunuzu bekleyenleri ve forumda yorumunuza yorum katan insanları kendinizden mahrup etmeyin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar bırakın bu hız tutkunluğunu artık.allah korusun o hızla giderken bir lastik patlasa neolur düşüne biliyomusunuz.araba güçlü olsun katılıyorum ama hız için değil,kaçmak için,sollama için,rampada 5 kişi bayılmaması için. geçen gün bir millet vekilimizi kaybettik.allah rahmet eylesin. kazada arabası yanılmıyorsam bir önceki kasa corollaydı ve lastik patlaması sonucu meydana gelmiş diye gazeteler yazıyordu.yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.herkeze kazasız sürüşler.
  • megane 1.6 da 210 da devir keisiciye giriyor
    hızlı gitme diyosun dogruda diyosunda olmuyo iste hızsız
  • oncelikle her zaman trafik kurallarına uymak gerekir, lutfen trafik kurallarına uyalım.

1,6 motor avensis'e yetmeyebilir, bu konuda dikkatli olmak lazım. tamam son hızlanması iyid ama arac kalkıslarda agır kalabilir veya cok gaz isteyebilir buda tuketimi arttırır. bakalım yeni motorla avensis nasıl olacak, 125 bg ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunus2003

sayın forumdaşlar yapmayın etmeyin sürücüleri hız yapmaya teşvik etmeyin! dünde arkadaşın biri yaris dizeliyle 199 yapmış ve bunu kayıta almış! hepimizin yolunu bekleyen insanlar var! hepinizin forumlarda yazdıklarına yorum yazan insanlar mevcut! yolunuzu bekleyenleri ve forumda yorumunuza yorum katan insanları kendinizden mahrup etmeyin!

buyrun benim o gun acelemiz vardi kuzenimin yaninda kamera varken cek dedim herzaman yaptiğim yada sirf hiz yapmak icin yapmadim ama forumun yaş gurubu düşük bunu farkli sekilde algilayan cok kisi var o yuzden haklisin

• Avensis D sınıfı 1.6 araçlar arsında en seri olanlardan biridir. Çok performans hayal etmiyorsanız sorunsuzluğu ve üst sınıf özellikleri nedeniyle Avensis 1.6 yı alabilirsiniz.
  • 1.6 motorlu Avensis için iyi bir derece.
  • Avensis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir_mert -- 5 Nisan 2007; 12:17:35 >
  • Güzel bir gösteri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunus2003

sayın forumdaşlar yapmayın etmeyin sürücüleri hız yapmaya teşvik etmeyin! dünde arkadaşın biri yaris dizeliyle 199 yapmış ve bunu kayıta almış! hepimizin yolunu bekleyen insanlar var! hepinizin forumlarda yazdıklarına yorum yazan insanlar mevcut! yolunuzu bekleyenleri ve forumda yorumunuza yorum katan insanları kendinizden mahrup etmeyin!

katılmamak elde değil.

arabayı ilk aldığımda deneme amaçlı bir kereye mahsus 180 yapmıştım.

yol gözümün önünden akıp gidiyordu.

bi gördüğümü bidaha göremiyordum 210da nasıldır düşünmek bile istemiyorum

• vet geçen gün bnde 200ü geçtim yol viraş olduğu için yavaşlamak zorunda kaldım yani doruduur 210u görür yani
  • Avensis kullandım. 1,6 benzinli motorun performansı yeterli, daha önce bir kaç yerde yazdım.
    Lakin 210'a çıkmak öenmli değil ki emnim arkadan 15-20 km hızda esen güzgar vardır.
    Mesele hızlanma için geçen süre.
    Çok atak olmasa da avansis kesinlikle yeterli sayılabilecek bir performans sunuyor.
    Ama insanlar yanılmasın. 130-140'a falan çıkınca yüksek devir çevirmeye başlıyor motor. Bundan sonrasını siz düşünün...
    (NOT: 180 km/saata kadar rahtlıkla çıkar).
    Üst sınıf, kaliteli, konforlu, güvenli, geniş ve nisbeten makul fiyatlı bir otomobil istiyorsanız avensiz ilk akla gelecek otomobildir bence.
    Ancak beklentileriniz farklıysa önce bir düşünün; 1400 kg'ye yaklaşan ağırlığıyla 150 nm tork ve 110 hp güç üreten bir motor ne yapabilir?
    Unutmayınız ki avensisdeki motor corollada kullanılan motorun aynısı, yalnızca yazılımsal değişiklikler yapılarak maksimum tork devirleri daha düşük tutulmuş...

Arz ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 24 Nisan 2007; 0:37:11 >

• bende 97 corollayla 202 km gördüm 1,6 xei. Rampa aşağı tabi.daha bassam gidermiydi bilmiyorum Max 190-195 te takılıyor sanki araba. Yol düzse bomboşsa basıyorum. Kusra bakmayın git git yol bitmiyo öteki türlü Fakat felaket benzin yiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: racai

Avensis kullandım. 1,6 benzinli motorun performansı yeterli, daha önce bir kaç yerde yazdım.
    Lakin 210'a çıkmak öenmli değil ki emnim arkadan 15-20 km hızda esen güzgar vardır.
    Mesele hızlanma için geçen süre.
    Çok atak olmasa da avansis kesinlikle yeterli sayılabilecek bir performans sunuyor.
    Ama insanlar yanılmasın. 130-140'a falan çıkınca yüksek devir çevirmeye başlıyor motor. Bundan sonrasını siz düşünün...
    (NOT: 180 km/saata kadar rahtlıkla çıkar).
    Üst sınıf, kaliteli, konforlu, güvenli, geniş ve nisbeten makul fiyatlı bir otomobil istiyorsanız avensiz ilk akla gelecek otomobildir bence.
    Ancak beklentileriniz farklıysa önce bir düşünün; 1400 kg'ye yaklaşan ağırlığıyla 150 nm tork ve 110 hp güç üreten bir motor ne yapabilir?
    Unutmayınız ki avensisdeki motor corollada kullanılan motorun aynısı, yalnızca yazılımsal değişiklikler yapılarak maksimum tork devirleri daha düşük tutulmuş...

Arz ederim...

rüzgarın nereden geldini kamerada çekmek mümkün değil maalesef hocam

direksiyonda ben vardım vede videodada dikkatlice dinlerseniz "rüzgar var gitmiyo" dedigimi duyabilirsiniz emin olabilirsinki rüzgar tam karşımdan geliyordu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.