Şimdi Ara

Microsoft, Surface cihazları için USB Type-C adaptörü çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Microsoft’un Surface cihazlarının çoğunda tek bir tek bir USB-C bağlantı noktası bile yok. Ancak şirket geçtiğimiz sene buna ihtiyaç duyanlar için bir adaptör çıkarma sözü verdi. The Verge kaynaklı yeni habere göre Microsoft Surface USB Type-C dongle'ı 29 Haziran'da piyasaya sürülecek. Aparatın 80 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

     

    Ayrıca Bkz.Çentiksiz Huawei Mate 20'nin yeni bir görüntü sızdı
    Microsoft Surface Laptop veya Surface Pro tablet ile çalışmak üzere tasarlanmış olan adaptör şarj portuna takılıyor. Bu sayede cihazınızı USB Type-C üzerinden şarj edebildiğiniz gibi klavye, fare, yazıcı, oyun kontrolcüsü veya ekran gibi çevre birimlerini bağlama imkanına kavuşuyorsunuz. Fiyat biraz yüksek gelebilir ancak Microsoft'un bu ürünle ticari müşterileri hedeflediğini belirtelim. Daha sonraki etapta tüketici pazarına gelebilir.

     


    USB-C portu sadece Microsoft Surface Book 2'de var



    Kesinlikle bir USB-C portuna ihtiyacınız varsa ve bunun için pahalı bir dongle satın almak istemiyorsanız tercihinizi Microsoft Surface Book 2'den yana kullanabilirsiniz. Çıkarılabilir klavyesi olan 2'si 1 arada tablet, yerleşik USB Type-C bağlantı noktasına sahip tek Surface ürünü olarak piyasada boy gösteriyor.








  • Arkadaşım ne mobili ne Nokia'sı? Haberdeki konuyu bilmiyorsan yorum yapmak zorunda değilsin. Microsoft Surface Pc windows 10 işletim sistemi çalıştıran bir ürün. Şu anda bir tanesini kullanıyorum ve daha önce kullandığım bütün dizüstü bilgisayarların adını bile anmak istemiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.