Şimdi Ara

Spider-Man Oyunundaki Gizemli Kötü Karakter Görünüşe Göre Doctor Octopus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Insomniac Games Sony'nin E3 2018 basın konferansında Spider-Man oyunu için yedi dakikaya yakın bir oynanış videosu paylaşmıştı ve bu videoda Electro, Rhino, Scorpion, Vulture ve Mister Negative karakterleri gösterilmişti ancak videonun sonunda bir başka kötü karakter olacağı işaret edilmişti. Muhtemelen bu kötü karakter Doctor Octopus.

       Call of Duty YouTuber Drift0r, Spider-Man oyununda Rhino'yu seslendiren Chris Jai Alex ile bir röportaj gerçekleştirdi ve Chris Jai Alex bu röportajda Doctor Octopus'un Spider-Man oyunundaki bir dövüş sahnesinde yer aldığını ağzından kaçırdı.
     
       Haberin yayılmasından sonra röportaj kaldırıldı ancak Doctor Octopus'tan bahsedildiği kısmı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     
       Spider-Man 7 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak. 








  • İron Man diyenler patladı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jedi39

    İron Man diyenler patladı.


    Yeşil Cin ya da Doc. Oc olacaktı zaten filmin gazına geldi millet

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Verdiğiniz şey şu an için spoilera girer. Bari başlıkta vermeyip spoiler uyarısı koysaydınız.
  • Fena olur
  • Ben mi yanlış anladım oyunun içinde Doctor Octopus olacak demiş sadece. Baş kötünün o olduğuna dahil ortada bir şey yok hala. Yoksa başka bir videoda Shocker'ın kolu gözüküyordu. Daha bir sürü kötü olacağına eminim. Açıkçası birçok kötüyü kullanmalarını sevdim ama bu son E3 videosu biraz hayal kırıklığı oldu benim için. Scorpion'u bile sadece suit'e bağlı yapmışlar. Fakat ilk başta Ultimate evreninde olan Miles Morales'in olması, röpartajlarda kostümü beyaz yaptık çünkü hikaye için çok önemli demeleri bana başka bir evrene geçeceğimizi bu saçma her kötünün suit giydiği evrenden çıkacağımızı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.