Şimdi Ara

Microsoft Edge'in Android sürümü 5 milyon indirme sayısına ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Microsoft'un mobil internet tarayıcısı Edge, Android platformunda yeni bir kilometre taşına ulaşmayı başardı. Uygulama geçtiğimiz Aralık ayında, Google Play Store’da 1 milyon indirme sayısına ulaşarak kendi adına bir rekor kırmıştı.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung'un Android Go'lu ilk telefonunun özellikleri sızdırıldı
    Altı ay içinde atağa kalkan tarayıcı an itibariyle 5 milyon barajını aşmış durumda. Gidişat böyle devam ederse ve kullanıcılar Android cihazlarında Microsoft Edge'i kullanmayı sürdürürlerse tarayıcının yıl sonuna kadar 10 milyondan fazla indirme sayısına ulaşması sürpriz olmayacak.

     


    Bilgisayarda devam et özelliği ile öne çıkıyor


    Microsoft'un mobil tarayıcısı Windows 10 kullanıcıları için sürekli bir tarama deneyimi sunuyor. Bilgisayarda devam et özelliği sayesinde web içeriğini mobil cihazınızla bilgisayarınız arasında sorunsuz bir şekilde taşıyarak kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

     

    Edge ayrıca QR kodu okuyucusu, sesli arama ve kullanıcıların tarama verileri kaydedilmeden gizli şekilde sörf yapabilmelerini sağlayan InPrivate moduna sahip. Tarayıcıyı henüz Android cihazınıza yükleyip denemediyseniz buraya tıklayarak Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




  • microsoft edge, favori chrome indiricim :)

  • Mobil'de güzel, demenizi tavsiye ederim.

  • Vasat

  • Internet Explorer'ın biraz daha modern görüneni sadece maalesef, Chrome'a yaklaşamaz.
  • Android tarafında render için chrome ile aynı motoru kullanıyor zaten. Mağazaya ilk geldiğinden beridir kullanıyorum. Bilgisayardan devam et gibi özellikleri çok işime yarıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.