Şimdi Ara

Sony den taşınabilir bilgisayarlarda son adım VAIO VGN-U750P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony VAIO notebook ailesinin yeni üyesi VGN-U750P her yönü ile alışılmışların dışında. Cihaz genel kullanım şekli ve boyutları bakımından bir notebook tan daha fazla el bilgisayarını andırıyor. Daha önceleri sadece Japonya pazarına sunulan bu küçük notebook ve cep bilgisayarı karışımı cihazlar artık diğer dünya ülkelerinede pazarlanmaya başladı. İlk olarak Amerikada satışa sunulacak cihaz daha sonra Avrupa ve Asya pazarınada girecek.

Boyutları ve ağırlığına rağmen taşıdığı özellikler ile VGN-U750P gerçekten insanın iştağını kabartıyor, öyleki cihaz 1.10 GHz Intel Pentium M işlemci, 512 MB RAM, 20 GB HD, Wireless Network için yerleşik Wi-Fi 802.11b/g kabiliyetleri, Intel 855GM Ram paylaşımlı grafik kartı, Compact Flash, Memory Stick kart yuvaları gibi oldukça yeterli özelliklerine rağmen sadece 550 gram ağırlığında ve 16.7 cm x 11 cm x 2.6 cm boyutlarında. Bu yaklaşık olarak bir cep bilgisayarının 2 katı oluyor.

Cihazın 5.5'' lik 16 bit renk derinliğine sahip dokunmatik ekranı 800x600 çözünürlük sunuyor. Bu film izlemek yada world exel uygulamalarını kullanmak için oldukça yeterli. Bir çok web sitesinide kaydırma çubukları olmaksızın rahatlıkla gezebilirsiniz.

VGN-U750P ile birlikde Microsoft Windows XP Pro Sp2 de kullanıcılara sunuluyor. Genelde bu tip cihazlar Microsoft Windows Tablet Pc Edition kullanılırken sony Pro yu tercih etmiş ve el yazısı tanıma ve sanal klavye gibi fonksiyonları kendi geliştirdiği bir yazılımla Windows XP Pro Sp2 ye adapte etmiş.

Cihazın yanında ayrıca kumandası da üzerinde bulunan bir kulaklık seti veriliyor. Böylece müzik çalar olarak kullanım esnasında kullanıcıya büyük kolaylık sağlanmış oluyor zira günümüz PDA larında kullanıcı hangi şarkıda olduğunu görmek veya listeden şarkı seçmek için PDA nın ekranını kullanmak zorunda, buda cihazı ya devamlı elinizde tutmanızı gerektiriyor yada bu tip bir işlem için vakit kaybetmenize neden oluyor.

VGN-U750P de bilgi girişi çeşitli şekillerde gerçekleştirilebilmekte bu Dock ünitesi üzerinden bağlanan klavye, dokunmatik ekran üzerinden sanal klavye veya el yazısı ile yapılabiliyor yön konturolleri içinde ayrıca bir pad bulunmakta.

Sony bu zengin özellikli VAIO serisi notebook unu Windows XP Pro bazlı PDA olarak lanse etmekte. Gerçi bunu yapmaya hakkı var çünkü gerek taşınabilirlik gerekse kullanım şekli olarak bir PDA dan farksız. Gelecek ay Amerikada satışa sunulucak olan cihazın resmi sitesinde önerilen fiyatı 2000$. Bu belki hemen almaya heveslenmiş kullanıcıları biraz zora sokacak ama getirdikleri kolaylıklar ve içerdiği teknoloji düşünülürse bu cihaz fiyatını hak ediyor.

Sayfanın Linki : http://news.sel.sony.com/homepage.adp

• türkiye fiyatı 5 milyarın üstünde.ne hikmetse.türkiye niye bu kadar kazık acaba
  • ya bi elektronik zevkimizi doya doya yasayamıyacak mıyız bu ulkede??????

• neden beyler u71 modeli 5.00 ytl u50 modeli yarı fıyatında tabi ozellik dusmesi var
  • cihaz guzel ama , bunu tasiyacagima yari fiyatina jas-jar alirim daha iyi

kım bılır ne kadar pahalıdır
    Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burda satılıyo ama ımate ile kıyslanmayacak ozellikli bu bildigimiz xp kullanıyo onun artısı telefon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/notebook_content.asp?content_id=11

FİYATLAR
    Sony VAIO VGN-U50 1936dolar
    Sony SONY VAIO VGN-U50 Intel Celeron-M Processor 900 MHz, 512Kb L2 Cache, 256Mb (max 512MB), 64Mb VRAM Intel 855GM, 20Gb Ultra ATA 100, Active TFT 5" SVGA 800x600, 1xUSB 2.0, Wi-Fi (802.11 b/g), Compact Flash Slot, Memory Stick Pro Slot, в комплекте порт репликатор VGP-PRU1: 4xUSB2.0, iEEE1394, VGA, 10/100 Lan, Размеры 167x26x108 мм, Вес 550 гр. Li-Ion (2.5Hrs) Win XP-H rus. (Japan)

Sony VAIO VGN-U71p 2719dolar
    Sony Intel Pentium-M 733 1.1 GHz, 512Kb L2 Cache, 512Mb (max 512MB), 64Mb VRAM Intel 855GM, 30Gb Ultra ATA 100, Active TFT 5" SVGA 800x600, 1xUSB 2.0, Integrated Wi-Fi iEEE 802.11 b/g, Compact Flash Slot, Memory Stick Pro Slot, в комплекте: раскладная клавиатура, чехол, порт репликатор: 4xUSB2.0, iEEE1394, VGA, 10/100 Lan, Размеры 167x26x108 мм, Вес 550 гр. Li-Ion (2.5Hrs) Win XP-H rus. (Japan)

Sony VAIO VGN-U750p 2298dolar
    Sony Intel Pentium-M 733 1.1 GHz, 512Kb L2 Cache, 512Mb (max 512MB), 64Mb VRAM Intel 855GM, 20Gb Ultra ATA 100, Active TFT 5" SVGA 800x600, 1xUSB 2.0, Integrated Wi-Fi iEEE 802.11 b/g, Compact Flash Slot, Memory Stick Pro Slot, в комплекте: раскладная клавиатура, чехол, порт репликатор: 4xUSB2.0, iEEE1394, VGA, 10/100 Lan, Размеры 167x26x108 мм, Вес 550 гр. Li-Ion (2.5Hrs) Win XP-Pro Eng.

Sony VAIO VGN-U70p 3019 dolar
    Sony Intel Pentium-M Processor 1 GHz, 1024Kb L2 Cache, 512Mb (max 512MB), 64Mb VRAM Intel 855GM, 20Gb Ultra ATA 100, Active TFT 5" SVGA 800x600, 1xUSB 2.0, Wi-Fi (802.11 b/g), Compact Flash Slot, Memory Stick Pro Slot, в комплекте порт репликатор: 4xUSB2.0, iEEE1394, VGA, 10/100 Lan, Размеры 167x26x108 мм, Вес 550 гр. Li-Ion (2.5Hrs) Win XP-Pro rus. (Japan)

tanıtım videoları
    http://www.kurnspatrick.com/videos/psp.wmv
    http://www.kurnspatrick.com/videos/u70p.WMV
    http://www.kurnspatrick.com/videos/u70u50FAQ.WMV
    http://www.kurnspatrick.com/videos/typeudemo.WMV
    http://www.kurnspatrick.com/videos/typeudemo.WMV

TURKİYEDE YANİ DEMİN VERDİGİM İSTANBULBİLİSİM DE SATILAN MODEL U71 GORDUGUNUZ GİBİ YURT DISINDA 2719 DOLAR TURKİYEDE 2.590 EYRO ONA GORE DİGERLERİNİ AYARLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkicons -- 30 Ocak 2006 0:06:47 >

• Yuh derim ben buna bu gidişle neti cebi pcyi nereye sokacağımızı şaşıracaz artık
    bakarsın .çımızla wireless bağlantısı kurabiliriz sonra kafamızla radyo frekanslarını çekeriz vb gdiyor öyle
    Çünkü yalnızken kırılıyorum,
    Ve yeterince güçlü olduğumu sanmıyorum,
    Ve sen uzakta olduğunda iyi hissetmiyorum...
    [/center]
  • Özellikleri Çok Düşük..

Türkiyede Zaten Fiyatlar Ortada..

En iyisi Almamak
  • bende hasta kaldım u50 modelinin ikici elını bulsam aalırım ama daha u50 modeli turkiyeye gelmemiş ya yani psp yi bile içine almış psp nerde kaldı resmen xp diyoruz ya ama gırefik işlemcisi ne bunların ben pek anlamam mesela undergarund oynanır dımı gta felam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkicons -- 3 Şubat 2006 13:52:39 >
  • yuhh diyorum

• güzel alet ama pahalı

Hem de ne biçim...

Vallahi param olsa alırım ama ben 1000 $ ve altı laptoplarla ilgileniyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKiL

Özellikleri Çok Düşük..

Türkiyede Zaten Fiyatlar Ortada..

En iyisi Almamak

nee özellik yokmu arkadşım neredeyse cebime sığıcak sadece bu o bilgisayarı almaya yeterli
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.