Şimdi Ara

The Crew 2 Açık Betası Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •   
       The Crew 2'nin açık betası bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC (Uplay) üzerinde başladı.
     
       Betada oyunun tüm açık dünyası erişilebilir durumda ve aşağıdaki sekiz disiplin bulunuyor. Ayrıca betada kaydetmiş olduğunuz ilerleme oyunun tam sürümünü aktarılmayacak.
     
    - Aerobatics
    - Drift
    - Jetsprint
    - Motocross
    - Powerboat
    - Rally Raid
    - Street Racing
    - Touring Car 
      
       Beta 24 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 11:00'da sona erecek.

       The Crew 2, 29 Haziran'da çıkacak.  








  • Steam hala açılmadı...
  • 23gbmış.Çekiyorum bakalım .Gece 2den sonra iner belki.İlk oyunda tüm Abd'yi baştan başa gezebilmek çok keyifliydi.Bunda aynı olay uçakla nasıl olacak merak ediyorum.
  • ya sen araba yarışı oyunusun sade ve basit olman gerekirken her şey çok karışık menüler vs neye girdiğini bilmiyorsun resmen, tek sevdiğim olay haritadan uzaklaştığın anda yavaş yavaş bütün dünyayı görüyorsun ve gördüğün her yere gidebiliyorsun genelde ağaçlık alanlar ama yine de güzel bir his veriyor güzel modellemişler ama içi boş maalesef
  • Oyunu beğenmedim yarış oyunlarını seven biri olarak daha araba konusunu halledememiş olan Ubisoft bir de üstüne motor uçak gibi şeyleri eklemiş belki bunları güzel yapıyor olabilir ama bu oyunda bir forzaya karşı yarışma potansiyeli varken mahvettiler gibime geliyor.Ben oynadım arabalar gene 1.oyundaki gibi sanki karton gibi dönüyor herhangi bir ağırlığı yok aracın o Forza da veya eski Nfs oyunların da ki araç ağırlığını hissedemiyorsun bence yeni çıkan Arcade oyunlarının sorunu bu Yeni Nfs,The Crew 2 gibi 300 le keskin virajı drift atarak dönmek de cabası.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Büyük merakla bekledi gerçekten , kaç gün önce ön yükleme yapmıştım.PUBG de 140 lira falan kazanmıştım steamden alırım diyordum biraz üstüne koyup ama, bence kesinlikle değmez. Sürüş hissi dr. driving gibi değişik bir hissi var , nfs payback bin basar bu oyuna, sabah the crew 2 yi sildim, o zamandan beri nfs oynuyorum. Ama şu açıkki forzaya gerçekten kimse yaklaşamıyor bile.Bide haritası falan büyük diye dolaşırım diyordum , ne bilim sarmadı, isteyen indirip denesin ,İlk oyunun canlı renklisi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bugra4129 kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaşımla trafikte veya doğal alanlarda araba sürmek istiyorum. Forza 3 sizce uygun mudur hocam?
  • 2 senedir forza 3 ü oynuyorum , bence çok iyi , bu sene forza 7 yide aldım paraya kıyıp, forza 4 üde alacağım kısmetse, nfs payback rigin access le oynuyorum bu arada.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • UBI iyi düşünmüş, Dünyası güzel, Araçla Açık dÜnyada dolanmak cezbediyor. Kokpit kameradan kullanmak keyifli fakat yapaylık var. Hızı hissedemiyorsun Araç dönüşlerde beşik gibi sallanıyor.

    FH3'de ki gibi Araçın yol tutuşunu, sürüş dinamiğini hissettirse çok iyi olurdu. UBI'nin araç tepki mekaniklerini çözmesi lazım CREW 2 bööle çok yavan...

    R* yeni Midnight CLub ile dönüş yapsan kimlerin eline kaldık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 22 Haziran 2018; 6:57:33 >




  • Pvp yok oyunda
  • Kapalı betasına katılmış biri olarak grafikler eh ama oynanış eğlenceli. Arkadaşlarınla ya da diğer oyuncularla takılmak zevkli çünkü araba motor uçak karşık geziyosun sanki hızlı ve öfkeli gibi :)
  • Çok kötü çoook böyle rezalet oynanabilirlik ve fizikler olamaz inanılmaz arcade olan sıkıcı ve gereksiz bir yapım neyse ki horizon 4 geliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BlackBeasT

    UBI iyi düşünmüş, Dünyası güzel, Araçla Açık dÜnyada dolanmak cezbediyor. Kokpit kameradan kullanmak keyifli fakat yapaylık var. Hızı hissedemiyorsun Araç dönüşlerde beşik gibi sallanıyor.

    FH3'de ki gibi Araçın yol tutuşunu, sürüş dinamiğini hissettirse çok iyi olurdu. UBI'nin araç tepki mekaniklerini çözmesi lazım CREW 2 bööle çok yavan...

    R* yeni Midnight CLub ile dönüş yapsan kimlerin eline kaldık <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">
    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GyaXkFy4jQQ" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>


    Al işte intro bile efsane forza horizon 4 böyle bir yapıyla gelse çıldırırdım ama bu seferde 3 ün bir benzeri olacak sadece farklı ülke , bi taksicilik diye bir şey eklemişler zaten kendileri bile diyor mini bir şey olacak ,onun dışında bir yenilik yok , yapılsa çok güzel şeyler yapılır da zor geliyor detaylara inmek koy yeni bir ülke araçlar sürüş hissi zaten güzel al sana forza horizon 4

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • İlk oyunu oynamış ve şaşırmıştım bu oyunu da oynadım yine şaşırdım.

    Arkadaş bu kocaaa haritayı nasıl yapıyorsunuz siz ya.Hem de aslına sadık kalarak.Tamam pek yaşayan bir şehir yok fakat neredeyse tüm Abd'yi tüm önemli eyalet ve şehirleriyle nasıl sokaklarına varıncaya kadar yaparsınız.Oyunda yaptığım tek şey motorla şehir şehir dolaşmak.Zira yarışlar pek keyifli değil.Bu saatten sonra Gta da harita olarak tekrar San Andreas gibi eyalet sistemine dönmeli.Yoksa Crew'dan sonra bana tek şehirde ve sınırlı küçük haritada afakanlar basar.Bu oyun açık dünya ve harita büyüklüğü konusunda kesinlikle bir devrimdir.

    Eksikleri yok mu ? Çoook.Ama bir yarış oyunu olarak düşünüldüğünde göze batan şeyler değil.
  • oyunun betasını denedim oyun gerçekten çok kötü grafikleride kötü oynanışta kötü yarışlarda sizin kazanmamanız için hertürlü engeller var hiç eğlenceli değil harita büyük ama içeriği boş grafikleri kötü iken yaşanabilir bir sistemi yokken bomboş dolaşmak niye forza 4 çıkacak türkçesiyle yeni oynanışıyla grafiği ile daha eğlenceli olacaktır nfs payback bundan kat kat iyidir yariş olarak ama bu oyun oynayıp eğlenemiyorsunuz ubisoftun değişime ihtiyacı var oyun motorları sistemi çalışanları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    Ben arkadaşımla trafikte veya doğal alanlarda araba sürmek istiyorum. Forza 3 sizce uygun mudur hocam?
    gta uygundur :)
  • Bir saat ancak dayanabildim, grafikler kötü ona rağmen sistemi sömürüyor. Sürüş de bir acayipti, arabaların ağırlığını tam olarak ayarlayamamışlardı sanki. Neyse ki Forza Horizon 4 geliyor.
  • dggryd D kullanıcısına yanıt
    Haklısın
  • 30 dakika anca dayanabildim. Mekanikleri inanılmaz derecede kötü geldi bana, arabalar sanki kartondan yapılma. Ayrıca oyunun menüleri falan çok odunca ve karışık geldi. Ancak sanat tasarımı olarak renkli bir tema kullanılması hoşuma gitti. Ancak oyunun bu hali çok kötü. Çok çok kötü.
  • İlk oyunun eksiklerini gidermek yerine kötü imajı nasıl sileriz deyip üç beş yama yapılıp çıkarılan ama imajı daha da kötüye götürecek bir oyun olmuş. Oyun kötü değil, aslında ilk oyun da kötü değildi ancak sürüş bariz sıkıntılıydı. Sürüşle ilgilenmek yerine menüyü değiştirme gereği duymuşlar sağ olsunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 25 Haziran 2018; 2:9:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.