Şimdi Ara

Solo felaketinden sonra Star Wars antoloji filmleri rafa kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Uzun bir aranın ardından 2015 yılında The Force Awakens ile beyaz perdeye geri dönen Star Wars, sinemaseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Gişe rekorlarını alt üst eden The Force Awakens'tan sonra Rogue One ve The Last Jedi da gişe performansı ile Disney'in yüzünü güldürdü.
     
    Ne var ki Star Wars'un gişedeki bu müthiş başarısı beklendiği kadar uzun sürmedi. Geçtiğimiz ay vizyona giren Solo: A Star Wars Story gişede tam anlamıyla çakıldı. Yeniden çekimler nedeniyle bütçesi fazlasıyla kabaran Solo, şu ana kadar dünya genelinde sadece 343 milyon dolar gişe hasılatı yapabildi. Gişede büyük hüsran yaşayan yeni Star Wars filminin, yeniden çekimler yüzünden kabaran bütçesini karşılayamayacağı ve Disney'i en az 50 milyon dolar zarara uğratacağı söyleniyor.
     
    Solo: A Star Wars Story ile hüsrana uğrayan Disney ve Lucasfilm, Star Wars filmleri ile ilgili planlarını revize ediyor. Collider'ın haberine göre Disney, bir süredir hazırlık aşamasında olan Boba Fett ve Obi-Wan Kenobi filmlerini rafa kaldırdı. Bunların yanı sıra henüz açıklanmamış diğer antoloji filmleri de şimdilik rafa kaldırıldı.
     
    Rogue One ve Solo benzeri antoloji filmlerini rafa kaldıran Disney, bundan sonra Star Wars: Episode IX'a ve bir süre önce duyurulan yeni üçlemeye odaklanacak. Rian Johnson'ın hazırlayacağı bu yeni üçlemenin yanı sıra Game of Thrones'un yaratıcıları (David Benioff ve D.B. Weiss] tarafından hazırlanacak yeni Star Wars film serisi de Disney'ın gelecek planları arasında yerini koruyor. Ancak en azından şu an için tüm antoloji projeleri durdurulmuş durumda.







  • Eskiden "konusuz film" diye espriler yapılırdı. Artık benim aklıma konusuz film deyince marvel, disney yapımları geliyor.

    Bu saatten sonra böyle konusu kurgusu olmayan çöp filmleri izleyeceğime gider Detroit Become Human veya Death Stranding gibi oyunları oynarım, daha iyi. En azından senaryo üzerinde bir emek var.

    Ne bekliyordu ki Disney?

    Full efekt, full aksiyon gerisi çöp. Ne konu var ne hikaye var ne kurgu var. Zaten insanlar disney'in politikasından tiksiniyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 21 Haziran 2018; 0:53:58 >
  • eulogy kullanıcısına yanıt
    Avengers’ı izledim geçen hafta. Sevmek için filmin son 15 dakikasında bile umudum vardı ancak herşey o kadar oktandı ki hani kasmışlar sanki kötü film yapalım diye. Ki bu film bi de övüldü.



    Sonra han soloya gitmekten de vazgeçtim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Jedi felaketinden sonra Star Wars bitti artık. Seriyi çöpe kaldırabilirler.

  • Korktuğum başıma geldi. Obi van kenobi solo filmini bekliyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum neyini beğenmediniz ama film gayet iyiydi.

    Solo ise tam bir rezalet. bütün film boyunca acaba ne zaman olaya girecekler diye bekledim film bitti. Heyecan vermedi. Bir kaç sahnesi dışında doğru dürüst bir şey göremedim. Büyük beklentiyle gelip resmen patates oldu.
  • starwars olsun çamurdan olsun, ne verirsek verelim nasılsa izlenme rekoru kırar diye düşünenlere osmanlı tokadını yapıştırmış seyirci.

  • Bence bu serinin suyunu çıkarmasınlar artık, Last Jedi nin tamamını izlemeye tahammül bile edemedim, bu tarz filmlerin artık amiral gemisi 'Guardians of Galaxy' bence.

  • bir star wars hayrani olarak egri oturup dogru konusacam, rogue one haric yeni yapilan star wars filmlerinin hepsi cok kotu, simdiye kadar adi star wars oldugu icin, belli hayran kitlesine sahip oldugu icin izlendi ama bir yere kadar yani. bir yerde patliyacagi belliydi.

  • Muhtemelen Obi-Wan Kenobi filmini de bok edeceklerdi iyi olmuş.

  • Arz-Talep odakli olmalari mantikli... Dogru karardalar.

  • o kadan kötü ha...

  • Beter olsunlar , Disney Star Wars 'ı mahvetti gerçek fan ların ahı tutmuştur. demek artık çocuklarda gitmiyor filmlerine

  • Rogue One iyiydi. Arkada olup bitenleri izlemek çok keyifliydi bence. The Last Jedi üçin ise yorum kasmaya bile gerek duymuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disneyin yaptığı tek düzgün Star Wars filmi bencede "Rogue One" dı.

  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Avengers da film boyunca kasıntı ve klişe espriler vardı. Zorlamayla komedi olmuyor. Daha fazla ciddiyet olsa, esprileri ufak ufak serpiştirseler komik olurdu.



    Bunun haricinde SPOİLER vererek bir sahneyi örnek vereceğim. Sonlara doğru thanos bütün taşları aldıktan sonra herkesi biçerken thor meydanda köpek kesiyordu. Bekle babam bekle thor gelecek. Unuttular heralde thoru o sahneye koymayı. Son saniye geldi de iş işten geçmişti. Thanosun tam eldiveni çıkarılırken adını unuttuğum gerizekalının thanosa vurması..



    resmen seyirciyi gerizekalı yerine koyuyorlar. Çocuk animasyon filmleri daha kaliteli hikaye ve kurgu içeriyor valla.



    Marvel, dc seven arkadaşım bile lanet okudu filme o derece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyar dolardan aşağısını beğenmiyor adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last Jedi izlediğim en rezil Star Wars filmiydi. Resmen seriyi sabote ettiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 21 Haziran 2018; 13:5:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Star-Lord ( Chriss Patt ) i diyorsun sanırım
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Thanosun kızını seven atarlı ergen işte

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.