Şimdi Ara

KOBİ’lere veri güvenliği konusunda Facebook desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Cambridge Analytica skandalı sonrasında başı oldukça ağrıyan Facebook, adeta yoğurdu üfleyerek yiyor. Kullanıcı verisi kullanımını sert bir şekilde kısıtlayan Facebook eğitim tarafında da oldukça hareketli.


     


    Eğitim şart


     


    Firma TeachPrivacy ile iş birliği yaparak ABD’de KOBİ’lere kişisel verilerin güvenliği ile ilgili on maddede eğitim vermeye başlayacak. Eğitim Baltimore, New Orleans, San Diego, Palo Alto gibi şehirlerde verilecek.


     


    Ayrıca Bkz.Pebble saatler için umut ışığı doğdu

    Avrupa’da ise Promontory platformu ile iş birliği yapan Facebook bu kıtadaki KOBİ’leri de eğitime dahil ediyor. Şimdilik hangi Avrupa ülkelerinde eğitimin verileceği açıklanmadı.


     


    KOBİ’lerin yanında uygulama girişimlerine de veri güvenliği ile ilgili eğitimlere başlanıyor. Facebook üzerinde uygulama geliştirecek olan kullanıcılara HackerOne iş birliği ile veri güvenliği anlatılacak. Önümüzdeki aylarda eğitimin daha fazla alana yayılacağı ifade ediliyor.


     







  • Kişisel verileri satan Facebook değil mi? Dalga mı geçiyorlar. Bu skandaldan sonra 3-4 ayda bir girdiğim facebooku temelli kapattım. Hesabımı dondurdum.

  • Kurda kuzu emanet etmek gibi birşey

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.