Şimdi Ara

Galaxy Note 9 beklemeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Birçok kullanıcı Ağustos ayında tanıtılacak olan Galaxy Note 9 için gün sayıyor lakin birtakım kesim var ki Galaxy Note 9'un gerçekten beklemeye değer bir telefon olup olmadığını merak ediyor. Peki Galaxy Note 9 beklettiğine değecek mi? 
     
    Hiç şüphe yok ki Galaxy Note serisinin en önemli tercih sebeplerinden birisi interaktif bir kalemle geliyor olması. Phablet sınıfında yer alan Galaxy Note ailesinin bir diğer tercih sebebi ise daha büyük bir ekrana sahip olması lakin bazı kullanıcılar için bu özellikler yeterli olmayabiliyor. 
     
    Şubat ayında düzenlenen Galaxy S9 serisi, tasarımsal açıdan ciddi yenilikler barındırmasa da özellikle değişken diyafram aralığına sahip çift kamerasıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Exynos 9810 çipseti ve artan RAM miktarı, Galaxy S9 ailesinin çok daha tatminkar bir kullanıcı deneyimi sunmasını sağladı. Peki ya Galaxy Note 9'un özellikleri nasıl olacak? Bu sorunun cevabına geçmeden önce Galaxy S9 Plus'ın özelliklerine göz atmakta fayda var zira Galaxy S9 Plus, Galaxy Note 9'un selefi konumunda bulunuyor.
     
      

     

    Galaxy S9 Plus özellikleri

    • Ekran: 6.2 inç 2960x1440 çözünürlüklü Quad HD+ Super AMOLED ekran
    • Boyut ve ağırlık: 157.7 x 73.8 x 8.5 mm
    • İşlemci: Exynos 9810 (4x 2.9GHz + 4x 1.9 GHz)
    • RAM: 6 GB
    • Depolama kapasitesi: 64/128/256 GB + microSD kart desteği
    • Arka kamera: 12 MP (f/1.5 - f/2.4)
    • Ön kamera: 8 MP (f/1.7) 
    • Batarya: 3500 mAh
    • İşletim sistemi: Android 8.0 Oreo ~ Samsung Experience 9.0
    • Bağlantı noktaları: Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C, 802.11 a/b/g/n/ac, 3.5 mm kulaklık girişi
    • Renk seçenekleri: Gece siyahı, titanyum grisi ve leylak moru
     
     

    Galaxy Note 9 özellikleri nasıl olacak?

    6.4 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile geleceğine kesin gözüyle bakılan Galaxy Note 9, 162.5 x 74.8 x 8.6 mm ~195 gram ebatlarındaki Galaxy Note 8 ile benzer tasarım hatlarını taşıyacak ve hemen hemen aynı ebatlarda olacak. Galaxy S9 ailesinde olduğu gibi Exynos 9810 yonga setinden beslenecek olan Galaxy Note 9'a 6 GB boyutundaki sistem belleği eşlik edecekken, depolama kısmında ise microSD kart ile arttırılabilir 64/128/256/512 GB depolama seçeneklerinin sunulması bekleniyor. Galaxy Note 9'un batarya kapasitesini yüksek tutabilmek adına tekrardan yatay kamera yerleşimini kullanacak olan Samsung, yeni amiral gemisinde hızlı şarj desteğine sahip 4000 mAh kapasiteli pile yer verecek. Samsung Experience 9.5 kullanıcı arabirimi giydirilmiş Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle kutudan çıkacak olan Galaxy Note 9, hızlı bir şekilde Android P güncellemesini de alacaktır. Son olarak Galaxy Note 9'un daha gelişmiş özelliklere sahip S Pen ile geleceği bilgisini ekleyelim.
     
    Göründüğü üzere Galaxy S9 Plus ile Galaxy Note 9 arasında daha büyük batarya ve ekran ile birlikte S Pen dışında çok ciddi farklar bulunmayacak. Kamera noktasında birtakım yazılımsal geliştirmelerle birlikte bir tık daha iyi deneyim sunması beklenen Galaxy Note 9, Samsung'un en güncel arayüzüne sahip olacak. Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle bizlerin karşısına çıkacak olan Galaxy Note 9'un Galaxy S9 ailesine nazaran biraz daha erken Android P güncellemesi alacağı tahmin ediliyor. Saydığımız bu özellikler Galaxy Note 9'un Galaxy S9 Plus'a karşı sahip olduğu en büyük avantajlar arasında.
     

    Galaxy Note 9 ne zaman çıkacak? 

    9 Ağustos'ta New York'ta düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılması beklenen Galaxy Note 9'un Ağustos ayının sonu itibariyle raflardaki yerini alacağı tahmin ediliyor. 
     

    Peki ya beklemeli mi?

    Samsung cephesinden kesin bir tarih açıklanmamakla birlikte Galaxy Note 9'un 9 Ağustos günü lanse edileceği söyleniyor. Şu an için önümüzde iki ay gibi bir süre var. Dolar kurunun tahmin edilmesi zor hareketleri ve nispeten daha yüksek fiyat etiketine sahip olacak Galaxy Note 9, kullanıcıları Galaxy S9 Plus almaya yönlendirebilir.
     
    DonanımHaber olarak bizim görüşümüz ise şu yönde: telefonunuzla herhangi bir çizim vs. yapmıyorsanız Galaxy S9 Plus doğru bir tercih olabilir. Zira Galaxy S9 Plus'dan daha pahalı olacak Galaxy Note 9, selefinden pek de farklı özelliklere sahip olmayacak gibi gözüküyor.







  • şu dolar kurunda şu ekonomide ve şu vergilendirme politikasında sıradan bi türk vatandaşının zaten samsungun appleın huaweinin üst modellerinden kaçması lazım. 5binler 6 binler artık normalimiz oldu amiral gemiler için. illa ben en iyisini alıcam diye takıntınz varsa da marka takıntınızı yenip oneplus gibi xiaomi gibi aynı özellikleri yarı fiyatına (500 küsür dolar) veren markaların amiral gemilerine yönelmelerini öneririm.
  • Değmez, al bi note fe yeter. Instagramda bokeh modu da var al sana çift kamera...Para kolay kazanılmıyor.

  • Araba alacam buna vereceğim parayla bir üst paketini satın alırım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle kutudan çıkacak olan Galaxy Note 9, hızlı bir şekilde Android P güncellemesini de alacaktır.


    Hangi biri hızlı aldı ki Note 9 hızlı alsın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dolar kurunda şu ekonomide ve şu vergilendirme politikasında sıradan bi türk vatandaşının zaten samsungun appleın huaweinin üst modellerinden kaçması lazım. 5binler 6 binler artık normalimiz oldu amiral gemiler için. illa ben en iyisini alıcam diye takıntınz varsa da marka takıntınızı yenip oneplus gibi xiaomi gibi aynı özellikleri yarı fiyatına (500 küsür dolar) veren markaların amiral gemilerine yönelmelerini öneririm.
  • Bence beklemeye değmez. Çünkü almaya değer bir yenilik görmüyorum.

  • galaxy s5 çıkana kadar samsung her yıl 2 kat daha iyi telefon yapıyordu s3 le s2 arasında s4 ile s3 arasında s5 ile s4 arasında büyük farklar vardı şimdi her yıl bi önceki yıldan anca yüzde 5 fark var s8 ile s9 arasında ne fark var ki yeni çıkacak note bi yenilik getirsin.

  • Alacağımız yok ama bekliyoruz.
    Bir G2 sahibi.
  • beklmek lazım. çıksa da alsak.
  • Dediğin doğru, bu paraya araba alınır.



    Örnek olarak bir ilan paylaşıyorum.



    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-her-seyi-tam-547855430/detay.



    Asgari ücretle çalışıp parayı ayfon yada bu zamzunglar yerine ya araba, ya atv yada motosiklet alınabilir.



    Bu kriz ortamında bir telefona bu paraları vermem.



    Kriz olmasa da alacağım telefon en fazla 2000 TL lik olur, daha fazlası olmaz.



    Yazık para kolay kazanılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • türkiye'de yaşayan biri için değmez. isterse aylık kazancı 20 bin olsun. en iyi telefonu alıyorsun 2 sene sonra orta segment telefonla aynı seviyeye geliyor.
    samsung isteyen için fan edition gerçekten kaçırılmaycak bir telefon.
    işlemci, ekran, ram, kamera fiyatına göre çok iyi. kablosuz şarj, su geçirmezlik, s-pen gibi çok güzel artıları var.

  • Gidip note 9 alacağım yok ama yine de note serisi alışılageldik şekilde en güçlü cihaz olmalıydı bence huawei p20 pro da arkada 3 kamera varsa note 9'da da 3 kamera olmalıydı veya xiaomi mi 8 explorer edition'da ekrana gömülü parmak izi sensörü varsa note 9' da da olmalıydı
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    dün 2100 tl ye xz1 aldık sd835 4 gb ram bildiğin uçak telefon tam birf/p telefonu. hiçbir amiral gemiye de 2000 den yukarı vermem
  • Doğmamış çocuğa don biçmek derler buna !

  • Bunlara bakılırsa Note 10'a koz saklıyorlar. Bunu geçin 10 beklenir.

  • telefonu dik tutup video ve fotoğraf çekmeye gıcık birisi olarak, iyi halt etmiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mipa90

    dün 2100 tl ye xz1 aldık sd835 4 gb ram bildiğin uçak telefon tam birf/p telefonu. hiçbir amiral gemiye de 2000 den yukarı vermem
    Sizin aldığınız cihaz, f/p oranı yüksek olan bir ürün ama ne ekran/kasa oranı ne Ram, ne pil, ne ekran teknolojisi ne kamera ne de başka bir özelliğiyle asla bir amiral gemisi değil.

    Siz telefona 2000 tlden fazla vermiyor olabilirsiniz ama amiral gemisine 2000 tlden fazla vermem demek iddialı. Demekki siz hiçbir zaman amiral gemisi kullanamayacaksiniz zira bu kur ve cihaz fiyatlarındaki bu artış ile bu bahsettiğiniz rakamlara tepe cihazları almak mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 20 Haziran 2018; 6:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalemle işi olan alsın.yoksa s9plus alsın.ben bu kadar kocaman telefon ne taşırım ne kullanırım.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    ben amiral gemisini geriden kullanıyorum. 2017 son baharında s7 edge aldım hala güzel götürüyor.
  • Sanal tuşdan nefret ediyorum , iyi bir kamera , artırılabilir hafıza gibi nedenlerden Note fe tercih ettim. Kesinlikle çok memnunum , istesem note 8 de alabilirdim ama sanal tuş olayı hiç bana göre değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.