Arkadaşlar konunun başında belirttim, kart hakkında net fikir sahibi olmak için farklı test sonuçlarını beklenmelidir diye. Ayrı bir mesajımda yine kart hakkında net fikir sahibi olmak için farklı testler ile kıysalmaya yapmak gerektiğini de ifade ettim.
Bizim amacımız doğru-yanlış üzerinde beyin yorulan fikir yürütülen detayları paylaşarak doğruya en hızlı şekilde ulaşabilmek. Gerçek testler ile gerçek olmayan testleri mukayese ederek nihai sonuca ulaşabilmek. Testleri biz yapmadık. Kimseye de 8600GTS X1950XTX'den %50 hızlı süper bir kart gidin hemen alın yada bekleyin de demedik vs...
Doğru ve yanlışı görebilme adına da güzel bir çalışma oldu.
8600gts vs x1950xtx testlerini netten farklı sitelerin yapmış oldugu ve yapılacak olan testleri toplayıp dogru ile yanlış olanları anlayabilmek mümkündür.......
Artık ne çıkaracaklarsa çıkarsınlarda bizlerede beklemekten gına geldi. Ati de yeni kartlarını bir an önce piyasaya sürsede ürün seçenekleri çoğalsa.
Eğer bu testler doğruysa ki birçok kişinin dediği gibi standart bir 8600GTS bu değerlere bencede ulaşamayabilir yinede bu seviyelerde bir kart olacaksa ve fiyatını da makul bir seyiede tutacak ise nvidia gerçekten piyasa hareketlenecektir.
clocklanmıs 8600gt ye gts diye 200kusur doları verenler dx10 oyun oynasınlar işte
zuahahaha
Yok artık sami X1950pro ve 7900GS nin önünde fakat 7900GT-GTX in elbet gerisinde daha neler...
Ayrıca %500 yavaşmış yok artık sami 2 diyorum
Ama hortlatılmış bir konu,son derece spekülatif bir haber o ayrı
Hakkaten ben hortlatmışım Forumda X1950XTX'i araştırırken gördüm ve hemen kontrol ettim öyle bişe olmayınca yazayım dedim. Art niyetim yoktu. Ama galiba çokta kötü etmemişim. Biraz nostalji oldu sizede...
Vaybe ne zmandır yoktu bu konu. Ben bu haberden sonra gittim 8600 GTS aldım o/c hali 720/2250
yazık olmuş. insanları ne guzel kandırmışlar. lanet olsun bu tarz sitelere
O zamana göre harikaydı bence. Hiç keşke almasaydım demedi. Gayet memnunum. o zamana alınacak en iyi kart buydu kanımca. Bende aldım Ayrıca donanımhaber suç değil. Onlar elinden geldiğince kartları inceleme yapıolar. Eğer senin kafana yatarsa alırsın yatmazsa almazsın bence. Video incelemde bu kart vardı biostarın 8600GTS V-Ranger olayı hoşuma gitti ve aldım.
Vaybe ne zmandır yoktu bu konu. Ben bu haberden sonra gittim 8600 GTS aldım o/c hali 720/2250
yazık olmuş. insanları ne guzel kandırmışlar. lanet olsun bu tarz sitelere
O zamana göre harikaydı bence. Hiç keşke almasaydım demedi. Gayet memnunum. o zamana alınacak en iyi kart buydu kanımca. Bende aldım Ayrıca donanımhaber suç değil. Onlar elinden geldiğince kartları inceleme yapıolar. Eğer senin kafana yatarsa alırsın yatmazsa almazsın bence. Video incelemde bu kart vardı biostarın 8600GTS V-Ranger olayı hoşuma gitti ve aldım.
ben zaten donanım habere bir laf atmadımki. testi yapıp yayınlayanlara soyluyorum (nvidia) lafım onlara. donanım haber guvenip yayınlamış sadece
kartı iyi bulmuş olabilirsin fakat kendinde soylediğin gibi bu testten sonra bu kartı gidip almışsın. yanı seni yanıltmışlar. kart 1950xtx yanına bile yaklaşamaz.
yahu tamam kandırma olduğu bir gerçek te, bir de şu var xtx bu kart çıktığında kaç paraydı ? o da gts yi 2 ye katlıyodu dimi fiyat konusunda. Şu an için bile bulabilirseniz fiytaları uçuk. O yğzden site bi halt etmiş tamam ama alan arkadaşlar da bence çok yanlış yapmamışlar. Yüklenmeyin bize aaa
Zaten, 8600 GTS ilk çıktığında aynı fiyatlardaki 1950 Pro'ya karşı pek iyi görünmüyordu. Sonradan 1950 XT de ucuzlayınca iyice gülünç bir durum oluştu.
En mantıklı iş 8600 GT kapmakta idi aslında, 8600 serisi çıktığında. 8600 GTS, 8600 GT - 8800 GTS 320 MB arasında sırıttı hep ("8600 GTS için fazla para vereceğime ya 8600 GT alırım ya da biraz daha bekleyip durumu zorlayarak 86 GTS'ye 2 kat+ fark atabilen GTS 320 alırım" hesabı).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 23 Aralık 2007; 20:58:26 >
bende 8600gt sonic+ aldım zaten. 75 dolar daha ucuza ayı performans saolsun palit ama yapacak bişeyde yok her üründe geçerli bir durum varki her toplaın bir kör alıcısı vardır. sonuçta adamlar üretti gayet güzelde sattı. ama xt bile hala şu an için gtsden pahalı bunuda unutmamk lazım.
"come, come again, whoever you are, come! heathen, fire worshipper or idolatrous, come! come even if you broke your penitence a hundred times, ours is the portal of hope, come as you are."MEVLANA
hehe ne zamndır bu sayfayı arıyordum.....komediya bakya hala kendimi gulmekten alamıyorum....
iste bu 8600gt ultra veryhigh editions...
o bir 1950xtx katili o bir tokat makinesi carsı affeder o affetmez
karsınızda (((8600gt ultraultra editions...))) biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu....
hehe bu kart mario yu bile 1280-1024 de ancak low ayarlarda acar....(oda takılmalar yaparak..) 1950 gibi bir kartttan %50 fark bu kadar artık nvidia yaya diyecek bisey bulamıyorum artık Allah a havale ediyorum....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONSTANTİNE_8905 -- 23 Şubat 2008; 10:40:02 >
konu iyice cümbüşe dönmüş... şaka bi yana her nekadar artık perf. kartlar cıkaramasada teknolojik gelişmelrin hepsini kendi üzerinde taşıyan kartları üreten tek firma -----[ATİ]-----
Bu habere bakıp ürün alanlara yazık olmuş. Her ne kadar DH incelemesi değildir diye ikinci sayfada uyarıda geçilse çoğu kişi konu başlığına ve ilk yazıya bakıyor. Başlıkta zaten "ŞOK!" diye başlıyor buda çok çok yanıltıcı olmuş.
Bazı ileri görüşlü arkadaşlar durumu fark etmiş uyarı geçmiş ama ilk postta değiştirme yapılmamış. İlk yazıya bakan insanlarında cebinde delik açılmış.