Şimdi Ara

Microsoft bu yıl HoloLens 2'yi duyurmayı planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • The Verge adlı internet sitesinin haberine göre Microsoft, bu yılın sonunda HoloLens 2'yi duyurmayı ve 2019'un ilk çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Söz konusu bilgilerin Microsoft'a yakın kaynaklara dayandırıldığını belirtelim. Yazılım devi ilk HoloLens'i 2016'da çıkarmıştı.

     

    Ayrıca Bkz.Surface Pro 6 önümüzdeki yıl yepyeni bir tasarımla gelecek
    Sydney kod adı verilen yeni HoloLens, daha iyi bir görüş alanı sunmasının yanında daha hafif ve rahat bir çerçeveye sahip olacak. Gözlüğün özellikle karma gerçeklik için tasarlanmış bir Windows 10 varyantı içereceği söyleniyor. Önemli ölçüde geliştirilmiş holografik ekranlara sahip olacağı ifade edilen yeni nesil Hololens, piyasadaki mevcut versiyonundan daha ucuz olacak.

     


    ARM tabanlı işlemci ile test ediliyor


    Microsoft'un yeni gözlüğü, pil ömrünün artmasına yardımcı olacak ARM tabanlı bir işlemci ile test ettiği belirtiliyor. Ayrıca HoloLens 2'nin, şirketin en son nesil Kinect sensörünü ve performansını iyileştirmek için tasarlanmış özel bir yapay zeka (AI) yongası içereceği de gelen haberler arasında.







  • ben bu gözlük teknolojisini film izlemek için bekliyorum 4k yada 8k video oynatabilsin bana yeter oyun falan oynamıcam bence bunu bile yapsalar tv ler artık satmaz kimse sinemaya gitmez

  • Hiç biri henüz olgunlaşmadı, halen doğru düzgün film izlenecek bir gözlük kask bulunmuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox scarlete uyumlu olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.