Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 özellikleri sızdırıldı: 7 inç ekran, 5500 mAh batarya, Snapdragon 710, çift kamera ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Temmuz ayında phablet sınıfı Mi Max 3 modelini tanıtmaya hazırlanan Xiaomi'nin Mi Max serisine ait üçüncü telefonunun teknik detayları sızdırıldı. Weibo'da ortaya çıkan bir görsel, Mi Max 3'ün merak edilecek bir tarafını bırakmadı.

      

    Xiaomi Mi Max 3 özellikleri


    6.99 inç boyutunda 18: 9 görüntü formatına sahip 1080p Full HD + çözünürlüklü LCD ekran ile gelecek olan Mi Max 3, Qualcomm'un orta-üst segment işlemcisi Snapdragon 710 yonga setinden güç alacak. 4 ve 6 GB kapasiteli iki farklı RAM seçeneğine sahip olacak Xiaomi Mi Max 3, Quick Charge 3.0 ile birlikte 18W'a kadar hızlı şarj desteğine sahip 5500 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek.

     

    Arka tarafta çift kamera paketine ev sahipliği yapacak olan Mi Max 3'ün birincil arka kamerasında Sony imzası taşıyan 20 MP çözünürlüklü IMX363 sensörü kullanılacakken, yardımcı sensör ve ön kamera hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Mi Max 3'te kullanılacak olan birincil kameranın Xiaomi Mi 8 ve Mi MIX 2S amiral gemisi cihazlarda kullanılan sensörle aynı olduğunu da belirtelim.

     


    Android 8.1 Oreo üzerine kurulu MIUI 10 arayüzüyle sahneye çıkacak Mi Max 3'ün microSD kart desteğine sahip 64 ve 128 GB'lık depolama seçenekleriyle geleceği tahmin ediliyor. Ayrıca daha önce yazılım dosyaları sızdırılan Mi Max 3'ün stereo hoparlör, kablosuz şarj, arkaya monteli parmak izi ve iris tarayıcı ile donatılacağı da ortaya çıkmıştı. 

     







  • eski mi max2 kullanicisi olarak buyuk telefondan max seriainden kesinlikle uzak durun diyorum. kullanisli saniyorsunuz aliyorsunuz. su anda bende 5s kullaniyorum. inanin dunya varmis diyorsunuz. kamerasida hayatımda gordugum en leş kameraydi. 5s bile fark atiyor ciddi anlamda kamerada. tasima konusuna hic girmiyorum zaten.
  • Bakin simdi birkac kisi cok buyuk neremize sigdiracaiz,55 inc Tv gezdiririm yanimda daha iyi,xiaomi bunu neden yaptin vs vs diyecek,hemen cevabi pesin vereyim meraklisi alir sende git kucuk boyutlu bir model sec,zorla satmiyor kimse sana zilyon tane mi modeli var :)

  • Xiaomi Mi Max 3 özellikleri sızdırıldı: 7 inç ekran, 5500 mAh batarya, Snapdragon 710, çift kamera ve daha fazlası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 13 Haziran 2018; 23:56:13 >
  • IMX363 12MP yanlız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.99 inch ve 18:9? Özellikler iyi ama ekran aşırı büyük. Mi max 2 kullanıcısıyım bu gayet iyi

  • İşlemci büyük soru işaretiydi benim için. Snapdragon 710 kullanırsa büyük pilli cihaz isteyenler için mükemmel olur gerçekten. Sızan bilgilere göre güzel cihaz geliyor.



    Umarım fiyatınıda düşük tutabilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ah yine anılarım depreşti, 2012'de 5.3 inç Galaxy Note 1 telefon aldığımda; kürek gibi telefon, baskül de oluyor mu, çok büyük diye çemkürenlerin şimdi ellerinde 5.7 inçten aşağı cihaz yok hatta 6 ve 7 diye gitmekte. Trendi takip etmek kolay da oluşturmak zor iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed001 -- 14 Haziran 2018; 0:23:58 >
  • Evinde tableti olmayan bilgisayarı olmayan kişiler için bire birler. Film dizi izlemek için harika cihazlar ama taşıması zor oluyor alan kişide bunu bilip alıyor sonuçta

  • 6.99 bildiğin 7 inç telefon tek telefon değilde bana sanki tam 2. Telefonluk gibi geldi ancak özelliklerine bakincada 2. Telefon olmayı hak etmiyor. 7 inç telefonu kulağıma koyduğumda nasıl bir görüntü oluşur onu düşünüyorum pilinin büyük oluşu ve ekranında büyük oluşundan kaynakli birazda ağır olacağı dusunulunce pek herkes için olmadığı kesin.

    Ancak tasarım 7 inçlik bir telefona göre çok güzel duruyor.

  • 18:9 olduğu için 6.99" yanıltmasın sizi. Mi max 2 (6.44") ile boyut olarak çok yakın olacaklar.

  • Mi Max kullanıcısı olarak tavsiye ederim..

  • eski mi max2 kullanicisi olarak buyuk telefondan max seriainden kesinlikle uzak durun diyorum. kullanisli saniyorsunuz aliyorsunuz. su anda bende 5s kullaniyorum. inanin dunya varmis diyorsunuz. kamerasida hayatımda gordugum en leş kameraydi. 5s bile fark atiyor ciddi anlamda kamerada. tasima konusuna hic girmiyorum zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s ile mutlu iseniz onu kullanın. Ama 5s ile Mi Max 3'ü kıyaslamak motorsikletle SUV aracı kıyaslamak gibi olur. Evet ikisi de sizi bir yerden başka bir yere taşıyor ama kesinlikle aynı şey değiller.

    4" telefon ile ben şahsen mutlu olamam. Hem de telefon boyut olarak 5" telefon kadarken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    5s ile mutlu iseniz onu kullanın. Ama 5s ile Mi Max 3'ü kıyaslamak motorsikletle SUV aracı kıyaslamak gibi olur. Evet ikisi de sizi bir yerden başka bir yere taşıyor ama kesinlikle aynı şey değiller.

    4" telefon ile ben şahsen mutlu olamam. Hem de telefon boyut olarak 5" telefon kadarken.
    zaten 1200 e mi6 aliyorum hocam yakinda elimde olur. o cihaz 5.15” gayet ideal boyutta. 5s gercekten ufak haklisiniz ama 5s ne kadar anormal ise mi max 2 de o kadar anormal bir cihaz kesinlikle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sizi eleştirmedim. Belki kendimi ifade edememişimdir. Küçük ekranlı telefon sevmek tamamen kişisel tercih. Doğru ya da yanlış diye nitelemem. Aynı şekilde büyük ekran da öyle.

    Ben de bu kadar büyük telefon asla kullanmak istemem. 5.5" büyük geliyor bana. Mi8 düşünüyorum ben de. Tabi önce ele alıp bakmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10ff

    eski mi max2 kullanicisi olarak buyuk telefondan max seriainden kesinlikle uzak durun diyorum. kullanisli saniyorsunuz aliyorsunuz. su anda bende 5s kullaniyorum. inanin dunya varmis diyorsunuz. kamerasida hayatımda gordugum en leş kameraydi. 5s bile fark atiyor ciddi anlamda kamerada. tasima konusuna hic girmiyorum zaten.

    Yalan söylüyor beyler inanmayın, daha önceki yazılarda mi max 2 yi övüyor bu entryde nedense sövüyor olumsuz eleştirenlere de karşı çıkıyordu

    Milletin mi max serisini neden almasını istemiyorsun ?? Türkiye'de tek olmak istiyosun sanırım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaved by makarna -- 14 Haziran 2018; 4:09:24 >
  • Ben cihazın 18:9 oranlı 6.44" ekran da daha minimal bir cihaz görmek isterdim açıkcası. Şimdi eski Max serisi ile aynı boyutlarda tutup çerçeveleri traşlayarak cihazın ekranlarında ki parmakların ulaşılabilirliğini daha da zorlaştıracaklar, keşke böyle olmasaydı. İşlemci konusuna ben şaşırdım ve kesinleşene kadar inanamayacağım. Xiaomi Snapdragon 636/660 işlemcilerin suyunu çıkartmadan 710'a nasıl geçer, akıl alır şey değil.

    Bu arada Max 2 kullanıyorum ve kamerasının daha iyi olmasını istemek dışında cihazdan çok memnunum, kesinlikle sorunsuz ve çok keyifli bir cihaz. Bir çok ürüne daha yüksek fiyatlar verip Max 2'deki konforu bulamayabilirsiniz.
  • Tamam 7" lik bi cihaz ama ekran kasa oranı iyi görünüyor. O yüzden boyut olarak çokta abartılı olmayacaktır..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün tablet mi yoksa telefon mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım Snapdragon 710 Quick Charge 4+'yı desteklediği halde neden hala 3.0 kullanılıyor? 5500 mah pil için 4+ çok iyi olurdu.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.