Şimdi Ara

Peugeot 307 yarın alıyorum acil önerileriniz lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar peugeot 307 beyaz 2004 model 106 bin km de 20 milyar . ön çamurluk değişmiş. sizce uygunmu . acil önerileirniz bekliyorum. çünkü yarın sabah gidip alacam.

ikinci bir seçenek olarak ta seat cordoba benzinli 2007 model 10000 km de 20 milyar yoksa bunumu alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akremon -- 3 Nisan 2007; 20:01:11 >

• uygun olan 307 almamaktır
  • Kesinlikle cordoba
    hem pejo almak hemde 100000kmde bi pejo almak başa bela almakla eşdeğer bir davranıştır
  • Doğru söze ne denirki
    quote:

Orjinalden alıntı: GREvV

uygun olan 307 almamaktır
  • forumda 307 ile ilgili yazıları okusaydınız iyi olurdu..
  • hem on camurluk degismis.. muhtemelen patlak..
    hem 100 bini devirmis.. muhtemelen bitik..
    hem 307.. muhtemelen pejo

yaa baska bak
  • Hocam süpersin ya. Valla ne diyim sana bilemedim. 106000 deki araçla 10000 deki aracı bir tuttun, çamurluğu değişmiş bir araçla sıfırı bir tuttun. Hadi onu da geçtim hocam hiç mi görmedin aradaki yıl farkını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç olumlu bir şey duyamayacakmıyım. hem seat benzinli peugeot dizel arada bu fark var :)

arkadaşlar hem seat alacam deseydim 2. eli yok diyecektiniz. hemen hemen büütn arabaların ekiği var. sizce fiyat nasıl ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akremon -- 3 Nisan 2007; 21:11:24 >
  • Fiyat olarak uygun... Ama km si çok hocam. Yanlış anlama senin iiliğin için uğraşıyoruz. Sonuçta arabayı satmak için almıyorsun ki ilk günden ikinci eli düşüneceksin. Sıfır arabaya binmek var 3 yaşındaki 100000 i devirmiş arabaya binmek var
  • Pejonun dizelinden ettiğin kar zaten servisten çıkıcak cordoba uygunsa ve 4-5 yıl kullanmayı düşünüyosan al cordobayı rahat et
  • bir önceki arabam seat ibiza, şimdiki arabam peugeot 307 dizel, bence cordoba al
  • arkadaşım bence pug konusunda sadece kullanan veya kullanmış insanlardan yorum al diğer laflar boş inan

kmsi dışında hiçbirşeyi abartı değil, kmsi daha düşük bir 307 bulabilirsen XT de olursa gel keyfim gel, güzel araçtır vesselam
  • 307
  • haaayyyııııırrrrrrr

100000 i devirmiş bir dizel hem de 307 sakın,

2004 araba için yüksek bir km, bizim 2002 civic 91000 km de daha. demek istediğim daha düşük km li ve temiz araçlar bulabilirsin. tecrübeme dayanarak söylüyorum, ikinci elde mutlaka km si ve yaşı düşük, temiz ve sorunsuz araçlar tercih etmek gerekir. "donanımına göre fiyatı çok iyiymiş" deyip almamak gerekir. ben o hatayı bi kere yaptım, 17500 e "çok uygunmuş" deyip aldığım arabayı 1,5 yıl sonra 10000e satmak zorunda kaldım, yaptığım masraflar da cabası....
  • pejo yada diil kilometresi fazla olan araçtan uzak durmak lazım. dizel motor benzinliden daha dayanıklı olsada biri 100binde diğeri 10binde bence sormaya gerek yok kilometresi az olan doğru seçim bence
  • bende de var 2003 1.4 hdi pejo 66000'de 20500'e satıyodum vazgeçtim

neden kötülüyosunuz yaw anlamadım ben memnunum cok
  • Sana bu forumda pejo aldırmazlar
  • ewet aldırmazlar alaycı ve kıskanc cok insan var gelelim arabaya bencede alma derim
    Daha az km de kazasız belasız bir 307 bul cordobaya gelirse alrısan kske 307 alsaymıs dersin haberin olsun aralarında daglar var....Öteki aracın KM si 100 binde agır bakımları cıkabilir ama 60 bini gecmiş triger i deişmiş bir 307 alırsan bi 60 bin daha agır bakım gerektirmez
  • 2007 model 10.000 km sıfır gibi birşey araba
    hoşuna gidiyorsa al derim
    temiz arabaya binmek güzel olur
  • her şeye rağmen 307 diyorum forumda 307 yi ve fransız araçlarına çok kişinin antipatisi var
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.