Şimdi Ara

Shadow of the Tomb Raider için Nvidia desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • E3 2018 fuarının en dikkat çekici duyuruları arasında yer alan Shadow of the Tomb Raider oyunu için Nvidia da iki önemli teknolojisini entegre etti. Nvidia Ansel ve Nvidia Highlights oyunun PC sürümünde yer alacak.


     


    İki önemli destek


     


    Nvidia, PC sürümünün geliştirme aşamasında Square Enix, Eidos-Montréal, Crystal Dynamics ve Nixxes ile birlikte çalıştı. Shadow of the Tomb Raider’ın PC sürümü, Nvidia’nın E3’teki toplantılarında ilk kez deneyimlendi.


     


    Ayrıca Bkz.Xbox oyunları artık daha hızlı başlayacak

    Nvidia Highlights, ShadowPlay teknolojisini kullanarak Lara Croft’un macerasındaki önemli anları otomatik olarak kaydediyor. Highlights’ın sunduğu videolarla oyun deneyimleri yeniden izlenebiliyor ve GeForce Experience aracılığıyla doğrudan Facebook, YouTube veya Weibo üzerinden paylaşılabiliyor.


     


    Nvidia Ansel ise oyun içi ekran görüntüsü yakalama konusunda bir devrim niteliği taşıyor. Oyuncunun, içindeki sanatçı ruhu ortaya çıkarmasını sağlayan Ansel, Lara Croft'u ormanda, korkunç mezarlarda veya yaşayan dünyada yüksek çözünürlüklü bir şekilde fotoğraflayarak, sosyal medya vewww.shotwithgeforce.com üzerinden paylaşmaya imkân tanıyor.


     







  • quote:

    ...Oyuncunun, içindeki sanatçı ruhu ortaya çıkarmasını sağlayan Ansel...


    Aklıma Cem Yılmaz'ın ilk şovundaki bir esprisi geldi nedense:

    Belediye Başkanı: Biz zaten o çelengi sizin sanatçı kişiliğinize gönderdik
    Cem Yılmaz: Kendisi az önce çıktı bee

    Yahu bu nedir kardeşim? Oyuna önemli teknoloji diye eklenen şeylere bak; oyunun belli kısımlarını video olarak kaydetme ve ekran görüntüsü kaydetme. Soran olursa da "efenim, işte oyuncunun sanatçı ruhu felan". Geçelim lütfen...
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Sen oyundan ekran görüntüsü alıp paylaşmadın mı kimseyle birader bu da aynısının daha hoşu işte , o cümle editörün tatlılığı(!) bu adar hater olma ölüp gidecen o olacak
  • disqusser kullanıcısına yanıt
    Paylaştım da bir WoT'taki aldığım sonucu paylaştım örneğin, hiç ekran görüntüsüyle sanat yaptığımı hatırlamıyorum. Kaldı ki PS'de biraz oynayıp güzel şeyler de çıkarabilirsin ortaya. Ama bu özellikler kalkıp da yeni gelecek oyuna "iki önemli teknolojisi entegre edildi" denilecek bişi değil, ona lafım. Yoksa dediğin gibi isteyen zaten çeşitli yazılımlarla istediği ekran görüntüsünü alıp paylaşıyordu.

    Uzun lafın kısası ben yeni çıkacak oyunlarda ekran görüntüsü alma teknolojileri yerine geçtiğimiz aylarda duyurulmuş olan RayTracing isterim mesela. Bize bunlarla gelsinler, sonuçta kartlara binlerce lira istemeyi biliyolar.
  • Boş özellikler Nvidia RTR vb gibi özellikler oynanış geliştirirken bunlar gereksiz kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar sevimsiz, ahlaksız firma varsa (nvidia-intel-epıl) reklamlarını görmek hoş değil ama paranın yüzü sıcak tabii

  • O boş teknolojilere harcama yapacağınıza PhysX'e filan yatırım yapsanız ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçsinler bu işleri. Arapça seslendirme bile varken Türkçe alt yazı koymamalarını açıklasınlar önce.
  • Sansa Stark kullanıcısına yanıt
    Coşku treninde yerini alsın herkes, çuf çuf!
  • asıl ilk metro exodusta hayata geçireceği raytracing zımbırtısı rtx le bizim pascal ve öncesini yiyecek esas tehlike o.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğinizi anlayamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.