Şimdi Ara

Android GO telefonlar için yeni Snapdragon yongalar geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Android GO projesinin geniş bir üretici kesimi tarafından benimsenmesi yeni fırsatların doğmasını sağladı. Qualcomm bu program için iki yeni Snapdragon yonga seti hazırlıyor.


     


    Snapdragon 439 özellikleri

     


    Android GO bilindiği üzere 1GB / 512MB RAM ve 8GB RAM barındıran cihazlar için geliştirilen kırpılmış bir Android versiyonu. Az yer kaplayan ve az kaynak kullanan uygulamaların yer aldığı sistem düşük donanımlı telefonlarda akıcı bir deneyim amaçlıyor.


     


    Sızdırılan bilgilere göre Snapdragon 429 ve 439 adındaki yeni yonga setleri Android GO telefonlara yönelik olarak piyasaya çıkacak. Adları yeni olsa da aslında önceki yonga setlerinin elden geçirilmiş hali.


     


    Ayrıca Bkz.BlackBerry KEY2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

    Snapdragon 439 yonga setinin biraz daha iyileştirilmiş Snapdragon 625 yonga seti olduğu ifade ediliyor. Snapdragon 429 için ise henüz net bir bilgi yok ancak biraz daha alt seviyeye konumlanacağı kesin.


     


    Snapdragon 429 ve 439 yonga setlerinin Android P ile yaz sonlarında duyurulacak yeni Android GO sürümü için hazırlandığı tahmin ediliyor. Bu bakımdan aynı dönemlerde piyasaya çıkacaktır. Bu durumda giriş seviyesine yönelik olarak kullanılan Snapdragon 200 serisinin akıbeti merak konusu.


     







  • General Mobile bunu beğendi

  • 1 GB RAM ve 8 GB depolama kapasitesi bulunduracak bir telefona Snapdragon 625'ten bile üstün bir işlemci koymak ne kadar mantıklı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Go projesinin bitmesi çok fazla sürmez

  • bu go saçmalığı bir an önce biter umarım. madem donanım için belli kıstaslar var, fiyat içinde olmalı. telefonlar %10-15 daha ucuz olacak diye bu kadarcık fark için düşük segmentin yarısı kadar bile olmayan donanım sunulmamalı

  • 3 GB ram aşası artık kurtarmaz. 2 GB ramlı cihazlar bile artık ömrünü doldururken 1 GB tam fiyasko
  • Google neden Android Go denen saçmalıkta diretiyor anlam veremiyorum. Gümümüzde 16 GB bile yetersizken 4-5 sene öncesinin telefonları gibi 8 GB hafızalı 1 GB ramli telefon çıkartıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok düşük bütçeli telefonlar için.
  • İyileştirilmiş bir varyant olduğuna dair hiçbir bilgi yok Ekrem.
    Sadece Snapdragon 625 varyantı olduğunu biliyoruz. Pek çok kaynak 450'nin (downclocked 625 zaten) kırpılmış hali olduğunu söylüyor.
    Yine olmamış Ekrem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 9 Haziran 2018; 16:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Ok, LineageOS kullanıyorum google uygulamaları hariç 300 MBram kullanıyor. 2 gb ram yetmiyorsa sorun telefonlardaki 8468975436890 tane sırf süs olmuş diye konulan özellikler ve çöpwareler yüzünden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Stark kullanıcısına yanıt
    Stock romlarda 2 GB yetiyor ama özelleştirilmiş arayüz işin içine girince o zaman cihaz şişmeye başlıyor. Stock android olunca 1 GB ram bile yeter ama orası biraz fanteziye kaçar....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel7mix -- 9 Haziran 2018; 17:47:39 >
  • Sanırım SD200 serisi işlemcileri Wearable cihazlara hazırlıyor Qualcomm
  • 8 GB rom yerine ram yazmışsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cunku dunya bizim dar cevremizden ibaret degil. bunun afrikasi, gunde 1 dolar ile yasamini surduren fakir ulke halklari var. bilgisayar alacak geliri gectim bu insanlar elektrik sebekesi bile olmayan yerlerde yasiyorlar. bugun hala afrikanin buyuk kismianda elektrik sebesi mevcut degil. ama tezat gorukecek sekilde bu bolgelerde cep telefonu cok yaygin cunku telefon bu insanlarin dis dunya ile tek baglantisi. modern android 1gb ram ve 8gb rom ile duzgun calisamiyor. belliki google bu insanlarada ulasacak, onlari internete bagliyacak bir sistem kurmak istemis. cikan tum urunleri kendi kullaniminiz icin degerlendirmeyi birakin.
  • Google android go yu eski telefonları güncellenmesi için çıkarmadı mı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum, üreticiler yeni düşük donanımlı telefonlar çıkarsın diye mi çıktı?

  • İlk başta android one adi altında kolay güncelleme amacıyla çıkardılar daha sonra yavaş yavaş android go ya dönüştürdüler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.