Şimdi Ara

Razer Chroma üçüncü taraf üreticilere de açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • RGB aydınlatma trendinin giderek arttığı bir dönemde Chroma platformu ile önemli bir ağırlık elde eden Razer, şimdi bunu diğer üreticilerle de paylaşıyor. Computex 2018 fuarında resmi açıklama geldi.


     


    Büyük adım


     


    Bugüne kadar Razer Chroma aydınlatma sistemi sadece firmanın kendi ürünlerinde kullanılıyordu. Bu bakımdan uyumlu bir sistem oluşturmak için illa ki Razer ürünleri tercih edilmek zorundaydı.


     


    Ayrıca Bkz.G.Skill’den hız rekoru kıran bellekler

    Razer Chroma Connected Devices programı ile birlikte artık üçüncü taraf üreticilerin ürünlerini de kullanarak Chroma ekosistemi oluşturmak mümkün olacak. MSI, NZXT, AMD, Thermaltake, Lian Li, Vertagear ve Ducky firmaları programa katılmış durumda. Yılın sonlarına doğru ilk Razer Chroma ürünleri piyasaya çıkmış olacak.


     


    Diğer bir önemli gelişme ise Razer mekanik klavye tuşlarının ortakların erişimine açılması oldu. Yine sadece Razer klavyeleri değil diğer üreticilerin klavyelerinde de Razer mekanik tuşları görme imkanımız olacak.


     


    Razer mekanik tuşları hali hazırda 3 farklı renkte geliştiriliyor. Bunlar sessizlik odaklı Turuncu, hız odaklı Sarı ve his odaklı Yeşil şeklinde sıralanıyor. İlk ürünler yine yıl sonunda piyasada olacak.


     

     



  • Razer bu adımla rakipleri Steelseries ve Logitech'i darma duman etmiş oldu.

  • RIP SteelSeries

    Geriye sadece Corsair ile Asus kalıyor (o da rakipten sayılırsa) :D

  • Aslında pek anladığım bir konu değil ama belli ki büyük bir hamle yapmış. Artık piyasa hakimiyetini artırır Razer. Sanırım bu alanda en büyük rakibi de Logitech'di. Artık Logitech düşünsün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.