Şimdi Ara

Intel, Computex'te çift ekranlı ve katlanabilir PC modelini sergiledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Intel, büyük teknolojik yenilikler konusunda aklımıza gelen ilk şirketlerden olmayabilir, ancak şirketin artık bu algıyı değiştirmeyi hedeflediği açık bir şekilde görülüyor. Computex 2018 fuarında ortaya çıkan gelişmeler Intel'in perde arkasında tamamen yeni bir PC türü üzerinde çalıştığını ortaya koydu.

     


    Tiger Rapids prototipi oldukça beğeni topladı


    Bu bilgisayarlar kullanıcıların ihtiyaçlarına göre katlanabilen ve taşınabilen çift ekranlı makineler olarak tanımlanabilir. Intel, geçtiğimiz günlerde başlayan Computex 2018 fuarında bu cihazların konsept versiyonlarını ortaya çıkardı ve sonuçlar oldukça etkileyici. Özellikle "Tiger Rapids" kod adı verilen iki ekranlı PC, bu cihazların nasıl çalışacaklarına dair mükemmel bir örnek sunuyor.


    Tiger Rapids prototipi, bir ekranda not alırken veya çizim yaparken, diğer ekranda web sitelerinde gezmenize olanak sağlayabiliyor. Bunun yanı sıra alternatif olarak bir ekranı dijital klavyeye, diğer ekranı da birincil monitöre dönüştürerek farklı bir çift ekranlı PC deneyimi yaşamanız mümkün oluyor. Intel'in bu cihazları kullanıcılara sunması için belli bir süre beklememiz gerekecek olsa bile, geleceğin PC'lerinin nasıl olacağına dair örnekler görmemiz heyecan verici.

     



  • Yeni bir fikir felan degil, yillar once toshiba bu sekil olan bir laptop/tablet cikarmisti zaten hatta sony'nin de benzer bir aleti vardi sanki

  • Sene 2010, acer iconia laptopu çıktı.
    Intel, Computex'te çift ekranlı ve katlanabilir PC modelini sergiledi
    Daha geçen gün teknosada lenovo yoga pc görmüştüm.
    Intel, Computex'te çift ekranlı ve katlanabilir PC modelini sergiledi
    E şimdi intel neyin teknolojisini yapıyor, neyin prototipini sergiliyor. Arkadaşın da dediği gibi senelerdir zaten yapılan bir şey. Haber detaylarına da baktım;yazı yazmak, ikinci ekran gibi özelliklerden başka bir şeye de yaramıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.