Şimdi Ara

Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün yeni fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Marvel çizgi romanlarının en popüler karakterlerinden Örümcek-Adam (Spider-Man)'ın film haklarını elinde bulunduran Sony, sevilen kahramanın hikayesini anlatan filmlerine bir yenisini daha ekliyor. Spider-Man: Homecoming ile başlayan yeni seride Peter Parker'ın maceralarına odaklanan Sony, yeni animasyon filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse ile de Miles Morales'in hikayesini anlatacak.
     
    Örümcek-Adam denince akla gelen ilk isim Peter Parker olsa da, yıllar içinde birçok farklı isim bu karaktere büründü. Miles Morales de çizgi romanlarda Örümcek-Adam olarak boy gösteren bu karakterlerden biri. Brooklyn'li yarı siyahi yarı hispanik bir genç olan Morales'in hikayesini anlatacak filmde, Morales'a Peter Parker akıl hocalığı yapacak.
     
    21 Jump Street ve The LEGO Movie gibi başarılı filmler ile tanınan Phil Lord ve Christopher Miller ikilisinin yapımcılığını üstlendiği Spider-Man: Into the Spider-Verse, izleyicileri çizgi roman dünyasının içine çekmeyi vadeden benzersiz animasyon stili ile oldukça iddialı geliyor.
     
    Miles Morales'i Shameik Moore (Dope, The Get Down)'un seslendirdiği filmin seslendirme kadrosunda Jake Johnson, Liev Schreiber, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali ve Lily Tomlin gibi ünlü isimler yer alıyor. Spider-Man: Into The Spider-Verse, 14 Aralık'ta vizyona girecek.
     







  • Güzel bir şeye benziyor aslında, alternatif evrenle ilgisi mi vardır nedir

  • Çizimler/cgi ya da adı her neyse, hareketler, görüntüler ve eğer fragmandan ibaret değilse "diyaloglar" iyi görünüyor. Açıkçası sıkıcı bir şey bekliyordum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 6 Haziran 2018; 23:41:38 >
  • Moonlight, Black Panther derken şimdi de animasyondan vuralım parayı, ırkçılığa hayır nidaları atıp ırk üzerinden para kıralım demişler :) Peki kötü mü duruyor hayır muhteşem gözüküyor :)

  • Örümcek adam benim gözümde eğlence potansiyeli en yüksek süper kahraman filmlerinin başında geliyor. 2000 den beri bunu bazen başardılar bazen mahvettiler. Bu güzel duruyor. Hikaye klişe olmazsa 8.5 luk bi film çıkabilir ortaya..

  • Çizgi film tadı yok Animasyonlar kovalasın sizi Yerli ve Milli örümcek adamlarımızı izlemek istiyoruz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.