Şimdi Ara

Intel, batarya sorununu düşük güç tüketen LCD teknolojisi ile çözmeyi planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Günümüzde teknolojinin hızına paralel olarak ilerlemeyen şeylerden biri olarak hiç kuşku yok ki batarya teknolojisini gösterebiliriz. Her ne kadar birçoğumuz hızlı şarj teknolojisi kullanıyor olsak da, kullandığımız teknolojik cihazları sık sık şarj etmek zorunda kalmak pek hoşnut olmadığımız bir durum. Intel'in yeni teknolojisi bizi bu can sıkıcı durumdan kurtarmayı vaat ediyor.

     


    Yeni teknoloji güç tüketimini yarıya indiriyor


    Intel bugün Computex'te yaptığı açıklamada, Sharp ve Innolux ile birlikte çalışarak güç tüketimini yarı yarıya düşürecek bir LCD teknolojisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Low Power Display Technology adı verilen bu teknolojinin Dell marka bir cihazda denendiği ve 25 saat boyunca hiç kesinti olmadan bir video dosyasının oynatılabildiği ifade edildi.

     

    Intel yetkilileri bu yeni teknolojinin bataryalarımıza 4 ila 8 saat daha ekleyebileceğini belirtiyorlar ve bu da günümüz teknolojisine göre fazlasıyla tatmin edici bir süre. Özellikle akıllı telefon kullanıcıları için sevindirici olan bu gelişmenin ne zaman somutlaşacağını ise şu aşamada kestirmek oldukça zor.
      







  • El-alem boş durmuyor. Bizim üniversitelerimiz ve aselsan da bu haberi okuyor mu? Kendilerine rakip olarak görüyorlar mı? Görmüyorlarsa sorun var demektir. Neden dolar şu kadar lira hesabı. İktidarda iş yok ki elona söyledim en iyisi ne ise hesabı...

    Akbiller de Dallas chip üreticisindendi. Şimdi kartlı vaziyet.. Sistem imparatorluk bayilik almışlar bizi yön-ediyorlar o yüzden bağımsız değiliz. Sözde Cumhuriyetiz. Onunda başındaki T.C. leri kaldırıyorlardı hatırlayın. Çobanlar vek oyunlar mı? İnsanlar ve Cumhuriyetleri mi? Şu p.r.c. vardı ne kadar onurlu değil mi? People Republic China // Çin insanlarının Cumhuriyeti

    Kopya klon insana dönüyoruz. Alıcı anten modu. Verici-üretici değil. Yaşamk ve ölmek gibi.. ölüm yolundakileri uyandırayım. BİZ varlığı içinde düşünemeyenler kanser gibi benlere döner bir taraf diğer tarafı yer ve böyle bir ne yaşam olur ne cumhuriyet ne çalışma hiç bir şey... görüntüde yaşarsın ama öyle değildir. BİZ varlığındaki ölümü hissedersen ancak o zaman anlarsın. Aksi halde BEN çemberinde kansere gider... umrunda mı? Değilse daha büyük bilgileri hak etmiyorsun.





  • Bunlar ayık kafayla gezmiyor herhalde

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.