Şimdi Ara

Asus'tan tansiyon ölçebilen akıllı saat: Asus Vivowatch BP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Asus kan basıncını ölçebilen Asus Vivowatch BP adlı yeni bir akıllı saat tanıttı. Sağlık ve fitness takip cihazlarının hakimiyetinde olan giyilebilir teknoloji pazarı ciddi bir rekabete sahne oluyor. Ancak bugüne kadar kullanıcının kan basıncını ölçebilen bir giyilebilir ürün piyasaya sürülmemişti.

     

    Ayrıca Bkz.Lenovo Z5 tanıtıldı: Çentikli ekran ve Snapdragon 636 işlemci
    ASUS, Computex 2018'de tansiyon ölçebilen yeni VivoWatch BP'yi lanse etti. Akıllı saaat, kalp atış hızını okumak için bir EKG monitörü ve kan akışını izlemek için ise bir PPG monitörü kullanıyor. Bunların ikisiyle birlikte tansiyonunuzu ölçebiliyorsunuz. Bunu yapmak için işaret parmağınızı saatinizin yüzündeki sensöre koyup en fazla 30 saniye beklemeniz gerekiyor.

     


    Fiyat etiketi de belli oldu


    Asus Vivowatch BP'nin KoodOS adını taşıyan bir işletim sistemi var ve elde ettiği verileri senkronize etmek için özel bir akıllı mobil uygulama ile bağlantı kurabiliyor. ASUS, uygulamanın bazı yapay zeka (AI) özelliklerine sahip olacağını da söyledi.

     

    Tek şarjla tam 28 gün pil ömrü sunacağı belirtilen akıllı saat 169 dolar fiyat etiketi taşıyacak. Asus Vivowatch BP, Temmuz ayında Asya'da satışa sunulacak. ABD'de ise FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onayını aldıktan sonra 2019'un ikinci yarısına kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.



  • tansiyon rahatsızlığı olanlar için mükemmel. ne zamandır kalp ritminden sonra bunu bekliyordum. hayat kurtarabilecek bir özellik, umarım yaygınlaşır.

  • Parmağı koyup ölçtükten sonra ne anlamı kaldı.

  • elin uygun seviyede olmamasından dolayı bilekten ölçen hakiki tansiyon aletleri bile düzgün ölçemezken bunu kullanmak çok zor olur.

  • fiyati uygun, kullanimi pratik gibi her yonuyle olumlu.
    yaygin ilgi gorebilecegi ulke forumlarini degerlendirip alinabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.