Şimdi Ara

Vampyr İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Metascore 73

GameCritics 90
    IGN Italia 90
    RPG Fan 89
    COGconnected 88
    Meristation 85
    PlayStation LifeStyle 85
    DualShockers 85
    Power Unlimited 84
    Everyeye.it 82
    Wccftech 80
    GameSpew 80
    Trusted Reviews 80
    IGN Spain 80
    JeuxActu 80
    Multiplayer.it 80
    Playstation Universe 80
    Twinfinite 80
    New Game Network 79
    GamesBeat 75
    IGN 70
    VideoGamer 70
    GameSpot 70
    Gamer.nl 70
    GamesRadar+ 70
    Attack of the Fanboy 70
    FANDOM 70
    God is a Geek 70
    USgamer 60
    Push Square 60
    Cubed3 60
    TheSixthAxis 60
    Destructoid 60
    We Got This Covered 50
    App Trigger 50
    Game Revolution 50 

• Ign aldığı parayı yine beğenmemiş desenize
  • arkadaşla iddaa ya girmiştim triple whooperına ben 79 ve altı puan alır demiştim oda 80 ve üzeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dog of Xbox -- 5 Haziran 2018; 9:34:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok iyi olmasada indirimde alınacaklar listemde, vampir oyunu yok başka şu atmosferde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz patlamış desene. İndirimde alınır 73 az puan değil ama günümüzde cod lara far cry lara 90 100 leri yapıştırdıkları için güvenemiyo insan:)
  • Oyunun aksiyonu atmosferi güzel duruyor
  • oyunun ortalaması 7/10 sanırım.. indirime girerse alınır diye düşünüyorum.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vampyr (2018) [PC ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Firmadan dolayı ..eğer focus home değil de ubisoft yapmış olsaydı, böyle çıkarmazdı bu oyunu..oyunu daha güzel cilalar ve civcivlendirirdi..Alacağı puan da en az 85 olurdu..Bu firmaların en büyük eksiği oyunlarını en üst segmente yerleştiremiyor.Artık dilerim bir kurt adam oyunu ile daha iyi yerlerde görürüz focus home firmasını.

• Bu focus home firmasının oyunları genelde patlıyor hiç şöyle 85 90 üzeri bir oyun çıkardıklarını hatırlamıyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Veee bir kez daha haklı çıktım. 75 altı vasat bir oyun olacak dedim aylar önce...
  • Beklentiyi yüksek tutmadığınız müddetçe oyun sizi memnun eder, kalbur üstü bir oyun fakat mükemmel değil.
  • oynanış videolarından sonra beklentim baya düşmüştü zaten sorun yok
  • şu oyun aynı şekilde ubisoft yapsa 85 sony yapsa 95 alırdı ortalama bence puanlar oyunun kalitesinden çok hangi şirlketin kime ne kadar para yedirttirmesi üzerinde işliyor horizon 90 alıyorsa farcry 5 90 alıyorsa buda 90 almalı bence
  • Ne güzel söylemiş burdaki insanlar büyük firma yapıyorsa 85 garantiydi 100%100 katılıyorum bu büyük firmaların tekelinden oyunları kurtarmak için büyük fırsat satın alın böyle oyunları küçük esnafa destek olun yoksa daha çok 400 liraya oyun satarlar gelecek bu firmalarda

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

şu oyun aynı şekilde ubisoft yapsa 85 sony yapsa 95 alırdı ortalama bence puanlar oyunun kalitesinden çok hangi şirlketin kime ne kadar para yedirttirmesi üzerinde işliyor horizon 90 alıyorsa farcry 5 90 alıyorsa buda 90 almalı bence

Hani önyargının dibi vardı bende de ama FC5 hak etmiyor değilmiş o puanı yani.. Horizonu sevdiğimden ve dil takıntım olmadığından o konuda yorum yapamam tabiisi :) Vampyr 6 saatlik oynama süreme göre bence 100 üzerinden 80'lik bi oyun
  • Vampir temasi hep ilgimi ceker o yuzden herturlu oynarim. Film, oyun ve dizi sektorunde yeniden saglam vampir yapimlari gorsek super olur

• 73 puanın vasat olduğunu kim söyledi

• Kontrollerinde ve fiziklerinde aşırı bir saçmalık olmadığı sürece, her türlü gideri olan bir oyun olacak. Şu türde en son ne zaman adam gibi bir oyun oynadık hatırlamıyorum...
  • Baskan dedigin gibi kontrol sıkıntısı yoksa hertürlü oynanır.

Vampir teması candır ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye

Baskan dedigin gibi kontrol sıkıntısı yoksa hertürlü oynanır.

Vampir teması candır ;)
    Bu stüdyoyu ben beğeniyorum aslında, adamlar farklı işlere imza atıyorlar, ben de Remember Me'den beri takip ederim bunları.. Fransız firması Dontnod'u bir kenara not edin, bu adamlar eğer işlerini batıracak büyük hatalar yapmazlarsa, ilerde efsane yapımlara imza atacaklardır.

Abicim bir de bu Last Night ile ilgili ne zamandır haber yok, artık bu E3'te çıkış tarihini bekliyorum. İnşallah fazla uzun bir süreç yaşamayız...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.