Şimdi Ara

Hitman 2 Sızdırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Hitman 2 resmi duyurudan önce sızdırıldı.

Hitman serisinin yayıncısı Warner Bros. Interactive Entertainment twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile 7 Haziran'da yeni bir duyuru yapacağını açıkladı ve ardından Hitman twitter hesabı da 7 Haziran'da bir duyuru yapılacağını işaret etti

Kısa bir süre sonra da Hitman 2'nin logosu Warner Bros. Interactive Entertainment'ın websitesindeki kaynak kodlarında bulundu. 

Ayrıca Warner Bros. Interactive Entertainment'ın paylaştığı teaser videoda aracın üzerinde “Hamsun” yazdığını görüyoruz. Hamsun Oil 2016'da çıkan Hitman oyununda yer alan bir şirketin ismiydi.

Hitman 2'nin resmi duyurusu 7 Haziran'da Türkiye saati ile 20:00'da yapılacak. live.wbgames.com. üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

• Hitman 2 remake olabilir mi ki:) olsun lütfen:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hitman 2 remake olabilir mi ki:) olsun lütfen:)

İhtimal yok. Yeni oyun bu.
  • Diziye devam bakalım kaç bölüm olacak =?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey

Diziye devam bakalım kaç bölüm olacak =?

Episode şeklinde olmayacak.
  • Çok şaşırdık 2 km öteden görünüyordu çıkacağı ayrıca "Episode"tarzı olmasını ben sonra çok daha mantıklı buldum neden tam bir oyun yapsalar bir şey şeye odaklanamayıp buglu belki acele yetiştirilmiş kötü bir oyun çıkabilir episode tarzı olunca o bölüme daha fazla odaklanıp kafa yoruyorlar ilk oyundaki gibi özel bölümler oluyor episode olmaya devam

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Efsane oyun Hitman 2: Silen Assassin ' in kemik ismini umarım layıkıyla taşıyabilecek bir oyun olut. Benim için serideki en iyi oyun olan h2 nin izinden gitmesini çok isterim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu Contracts ya da Silent Assassin ruhunu tekrar getirin la şu oyuna..
  • İlk oyun oynanış anlamında muazzamdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.