Şimdi Ara

Lenovo Z5'in yeni görseli, renk geçişli bir arka panele sahip olacağını gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Lenovo bir süredir Lenovo Z5'in merak uyandıran görsellerini paylaşıyor. Şirketin başkan yardımcısı Chang Cheng, akıllı telefonun benzersiz özellikleri hakkında ipuçları vererek tüketicilerin tansiyonunu yükseltmeyi başardı. Şimdiye kadar öğrendiğimiz bilgilerin son derece iddialı olduğunu belirtmek gerek. Akıllı telefonun şarjı yüzde 0 olsa bile 30 dakikalık konuşma süresi sunabileceği söyleniyor.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi yapay zeka odaklı MIUI 10 arayüzünü resmen duyurdu
    Ayrıca 4 TB depolama alanı ile gelmesi beklenen telefonun 45 gün bekleme süresine sahip olacağı gelen haberler arasında. Lenovo Z5, yapay zeka destekli çift arka kamera içeren gerçek anlamda çerçevesiz bir akıllı telefon olacak gibi görünüyor. Cihazın 5 Haziran tarihinde Çin'de tanıtılacağı onaylandı. Yayınlanan görsellerde telefonun hep ön panelini görmüştük ancak bu kez Lenovo yöneticisi arka tasarımını sergileyen bir görsel paylaştı.

     

    Arka panel mor ve yeşil görünecek


    Kavisli cam arka panele sahip olacağını gördüğümüz Lenovo Z5, Huawei P20 serisinde karşımıza çıkan degrade renk kaplaması ile gelecek. Yani cihazın arka paneli renk geçişli olacağı için, ışığın yansımasına bağlı olarak mor ve yeşil tonlarda görünecek. Render görsel ayrıca akıllı telefonun metalik orta çerçeveye sahip çift taraflı cam tasarımla geleceğini de gösteriyor. Lenovo'nun yeni telefonu hakkındaki tüm detayları önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek lansman etkinliğinde hep beraber öğreneceğiz.







  • Süper görünüyor. Çinliler dolu dizgin ilerliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lenovo beklentileri yüksek tutuyor,umarım bunun hakkını verirler ve kendilerine özgü tasarım özellikleri ile piyasaya çıkarlar.Kalite imajını yeniden düzeltirler umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 1 Haziran 2018; 8:41:2 >
  • simdi yenilikci olan apple oyle mi? hadi ordan...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android One projesiyle sunsalar çok iyi olacak, yazılım konusunda çok çok berbat bir firma çünkü. Abartmıyorum şu cihaz ne kadar iyi ve albenili çıkarsa çıksın Lenovo firmasının yazılım konusunda ki tutumu beni çok tedirgin ediyor. Bir çok telefonunda video kaydederken ses bozulması var, bir çok P2 modelinde ekran uyandırmadan bildirimlerin gelmeme sorunu var.
  • Bütün yenilikleri Apple yapmak zorunda olduğu icin haklısınız tabii ki.

    Kaldı ki arkada kapaktaki bu renk tasarımı Huawei’ye ait. Lenovo burada, en azından bu yönde bir yenilik yapmamış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sırf kapağı için mi8 yerine z5 alabilirim. yada paraya kıyar benzer bir mi8 kılıfı alırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısınız. En son dizüstü bilgisayarlarını kullanmıştım kendilerinin. Beni zaten orda soğuttular. Telefon olarak düşününce acayip çekincelerim oluyor. Albenili yapsalar da buna değer mi diye düşüneceğim telefondur. Yakın zamanda başka firmalar bu türlü tasarımlar çıkarmazsa düşünebilirim. Ama aklıma yatan şu ana kada Vivo Apex oldu. İnşallah yazılımını berbat etmezler de güzel bir telefon kullanmış olurum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lenovo ve Zenfone 2 ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.