Şimdi Ara

Bir Sonraki Assassin’s Creed Oyunu Söylentiye Göre Assassin’s Creed Odyssey [Güncelleme]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •    Fransız oyun sitesi Jeux Video Live'ın yapmış olduğu habere ve paylaşmış olduğu Assassin’s Creed anahtarlığı fotoğrafına göre, bir sonraki Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed Odyssey olacak.

Anahtarlık Yunan miğferi şeklinde tasarlanmış, bu da oyunun Yunanistan'da geçeceği işaret ediyor.

Yaklaşık iki ay önce de Comic Book sitesinin editörü Liam Robertson kendi kaynaklarından edindiği bilgiler sonucu yeni oyunun Antik Yunanistan'da geçeceğini söylemişti.

Güncelleme: Kotaku da Assassin’s Creed Odyssey'nin Yunanistan'da geçeceğini duymuş. Bunun yanı sıra bu oyun ile birlikte seriye diyalog seçeneklerinin geleceği, kadın ya da erkek ana karakter seçimi yapılabileceği ve oyunun 31 Mart 2019'da sona eren Ubisoft'un 2019 mali yılında çıkış yapacağı Kotaku'nun kaynaklarından duyduğu bilgiler arasında.

Ubisoft, Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu ile ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Serinin en yeni oyunu Assassin’s Creed Origins Ekim 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.

• Origins tuttu ya seri üretime başlar artık Ubi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umalım da bu yıl gelsin çünkü ac serisi bir başkadır.
  • YETER bak ben bile çok severdim origins kadar hepsini çıktığı gün aldım benden bu kadar aga don lastiği gibi

• Adamlar demiştir ki madem Origins için oturduk Antik Yunan tasarımları yaptık neden eldeki bu tasarımları yeni oyunda millete tekrar satmayalım ki? Ubisoft bir şeyi seri üretime bağlamışsa kaçacaksınız.
  • Demwk japonya daha sonraya olacak.

• E antik yunan'da geçeceği daha origins çıkmadan önce açıklanmıştı ki. Yorumlarda neden şaşırmış ki millet ?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şimdi kesin bu oyun 6 senedir geliştiriliyordur. yersen.

• Bundan sonra da Maya'da falan geçsin.
    Artık AC oynamam diyordum, Syndicate'i yıllarca oynamadım valla Origins'ten önce oynayayım dedim geçen bitirdim, bu oyun sarıyor arkadaşlar ne kadar aynısı olsun sarıyor. Mesela Far Cry 3-4-Primal'ı da severek oynadım, 5'te de aynı şeyi bekliyordum ama 5'te çok feci rezil etmiş seriyi Ubisoft, ana görev diye bir şey kalmamış oyunda resmen hiç zevk almadım.
    Ama bakıyorsun Syndicate 8. AC oyunu, hala başına kilitliyor. Başlaması zor, yine aynı şeyleri yapacağım diye motive olamıyor insan ama başlayınca da gayet oynanıyor valla. Origins'i çok merak ediyorum, Steam yaz indirimlerinde şöyle %60 görse de alsak.
  • GoW'un dövüş mekaniklerini gördükten sonra AC Origins'i almaktan vazgeçtim.Bunu da almam büyük ihtimal ile ben Ubisoft'un sadece Tom Clany's oyunlarını alırım onlarda online olarakta güzel diye.

• Doğrudur.Bu origins hikayesi ilk Mısır(AC Origins)sonra Yunanistan(Oddysey) en sonda Roma da geçecek diye senelerdir söylentiler var internette.

• Pes 19 - Fifa 19 - AC 19 tarafını seç
  • İyice RPG olacak desene
  • Origins mükemmel bir oyundu ve çokta beğenildi, bu yüzden aynı formülü yapacakları kesin sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü alır oynarım, eski assasins's creed ler benim için çöptü, Originsle kendini buldu oyun aynen devam ubisoft

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmî Ubisoft instagram hesabından duyuruldu oyun.

https://www.instagram.com/p/BjdfN5nA9ui/?hl=tr&taken-by=ubisoft
  • Hepsini geçtim de ana karakter seçimi umarım sadece cinsiyetle kalır ve hikayeyi etkilemez. Assasin's Creed serisi Skyrim gibi işlemiyor çünkü yıllardır. Mekaniklerin değişmesi tamam, sonuçta teknoloji ve o dönemki oyun mekaniklerinin modasına uymak gerekiyor. God of War bunu çok güzel yaptı mesela. Ama karakter seçimi dediğim gibi pişman etmez umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.