Şimdi Ara

Star Citizen için 27000$ değerinde DLC paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Sevdiğiniz bir oyunun DLC paketine en fazla ne kadar ücret ödemeyi tercih edersiniz? Star Citizen oyunu DLC paketleri konusunda yeni bir fiyat rekoruna imza atmaya hazırlanıyor.


     


    Legatus Pack paketinde neler var?


     


    2012 yılında 2 milyon dolar bağış ile Kickstarter üzerinde başarılı bir fonlama geçiren Star Citizen, o günden bu yana geliştirme sürecine devam ediyor. Alfa sürümünde de oyuncu toplamaya devam eden oyun önemli başarılar elde etti.


     


    Ayrıca Bkz.Yüz tanıma teknolojisi ile tehlikede olan türler kurtulabilir

    Büyük bir açık alan oyunu sunan Star Citizen henüz alfa aşamasında olmasına rağmen büyük ilgi görüyor. Ayrıca kitlesel fonlama anlamında alfa sürümüne ücretli olarak sahip oluyorsunuz. Mart ayında 2 milyon kayıtlı kullanıcı barajını geçen oyun toplamda 184 milyon dolar fon elde etmeyi başardı.


     


    Star Citizen ile ilgili gündeme gelen konu ise hazırladığı DLC paketi. Kickstarter döneminde 1000$ üzerinde bağış yapan premium destekçiler için hazırlanan Legatus Pack adındaki DLC paketi tam tamına 27000$ fiyat etiketine sahip.


     


    Rekor bir fiyatla piyasaya çıkan DLC paketinin içerisinde oyundaki toplam 117 geminin hepsi dahil edilmiş. Ayrıca 163 farklı eşya ve tema da paket içerisinde yer alıyor. Yani oyunda toplayabileceğiniz her türlü eşya ve gemi tek bir seferde elde ediliyor.


     


    1000$’ı veren 27000$’ı da verir mi bilinmez ancak Legatus Pack paketinin oldukça ses getireceği açık.


     







  • Bir tane oyun alamıyoruz fakirlikten bu nedir ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanlis girmistir fiyat :D

  • Citizen görüyorsun. Tüm bunlar senin için.
  • Oyuna 2012 yılından beri para yatırmaya devam ediyorlar , oyun hala çıkmadı hala alfa hala beta ve insanlar para yatırmaya devam ediyor. Hadi diyelim ki ortaya dünyanın en iyi oyunu çıktı herşey mükemmel diyelim oldu ya yaptılar , bir başlayacaksınız oyuna insanların belki aylar belki 1 yıl sürecek sürede toplayacağı itemler birilerinin ilk günde elinin altında olacak , yani siz oyuna 0 dan başladığınızda birileri oyunu bitirmiş olacak bile, geçenlerde de bi gezegenden arsa satıyorlardı zamanında vatikanın cennetten arsa satması gibi.

  • alasterkasor kullanıcısına yanıt
    Yahu yastık altından bir 30.000$ dölercik de çıkmıyor mu şimdi, halbuki kişi başı 10.000$ geliri olan bir ülkedeyiz, sen ayakkabı kutucuklarını karıştır kalmıştır köşesinde bir yer de... (komik mi değil, aynı haber gibi ama şaka gibi insanların arasında kalınca bu normal mazur görün)

  • arkadaşlar kişi başı gelirimiz nasıl 10.000$ oluyor ?

    1604 tl x 12 = 4227$ yapmıyor mu ?

  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Kişi başına düşen milli gelir Gayri Safi Milli Hasıla'nın (GSMH) nufüsa bölünmesiyle elde edilen rakamdır.
  • mavizaman kullanıcısına yanıt
    O zaman ülke büyüdükçe asgari ücrete zam yapılmalı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4-5 yıl önce alınan gemiler hala yok ortada. Gemilerin çoğunda bug var. Oyunun performansına yönelmek yerine sürekli satış arttırıcı yeni gemiler ve teknolojiler sunuyorlar. Aylardır 1080Ti de 20-30 fps ile oynuyoruz. Bi sürü bug ve crash de cabası. Oyun alfa diyorlar 5 sene oldu neredeyse oynanmıyor. Çok kütük bir oyun oldu bu hali ile, ki daha yapılan evren 2-3 gezegenden ibaret.

    Uzay oyunu oynamak isteyenler EVE Online deneyin derim, alfa accountlar ücretsiz. X3 AP de güzel oyundu, egosoft'dan da X4 beklioz bakalım

    :D

  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    O asgari olanı, Ortalaması öyle değil. Çok zengin olanları patronları vs. de düşün, hepsini topla, toplam nüfüsa bölünce öyle bişi çıkabilir. Ama zenginler daha da zenginlemiş. Sende bende yine artış o kadar çok yok yani :)
  • Oyunun Kick Starter dan bağış topladılar oyunu daha bitirmeden dlc yapıp satmaya çalışıyorlar

  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    Diğer yorumlarda da ayrı dünyalar var ama buradan bir şey belirtme gereği duyuyorum. Bunu en güzel yapan yakın zamanlı benim de ana oyunu aldığım ARK var. Gerçekten adamlar DLC çıkardı. Burada ise oyundaki gemileri satın alma durumu aslında bulunmakta yani düz dlc değil. Bu paketi almak ya da almamak tamamen tercih ve haliyle oyunda elde edilemeyecek şeyler kısıtlı. Tüm gemileri oyun içi parayla vakti geldiğinde alma imkanı sunulacak zaten.

    Öteki yorumlara yönelik ise bu oyunun geliştirilmesi ve bunun şeffaflığı aslında günümüzde çok güzel bir örnek. Çokça gecikmeye rağmen oyunun duyurulandan daha iyi ve ötede olması gerçeği ayrı bir olay. Evladiyelik almak lazım zaten bu oyunun paketini alırken. Ben olmasam da en kötü ihtimal çocuğuma miras bırakırım. Zamanında zaten bilmem kaç dolara almıştım, dolar artınca bıraktığım miras da büyümüş olur :p
  • 27000 USD = 120.654 TRY

    Bu paraya üç araba alabilirsin, uygun fiyata bir ev veya yazlık da alabilirsin. Aldığında şöyle bir şey olacak epi topu:






    Bir DLC paketine bu parayı veren birinin oyun bilgisayarı da NASA'nın kullandığı bir süper bilgisayar olma ihtimali yüksek. Oyun ekranı ise herhalde bir sinema salonu kadar vardır. Oturduğu evi veya yaşadığı hayatı ise düşünmek bile istemiyorum.


    Var mı gerçekten böyle bir dünya, böyle insanlar, garip, hayal gibi geliyor?



    Ve bir de bence oyuncular dünyada en kolay para harcayan ve en kolay keklenen insan türü olarak tarihe geçecek. Onca kolsol almalar, tanesi 200+300 liradan yüzlerce oyun almalar, binlerce liralık sistem kurmalar filan. Çuvalla para harcanan bu kadar pahalı başka bir eğlence sektörü var mı acaba, üstelik sadece ergenlerin ve çocukların bulunduğu böylesi bir evren ve bereketli bir para pınarı değil de nedir? Dünya akıl tutulması yaşıyor belli ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 31 Mayıs 2018; 11:17:35 >




  • Oyun içindeki ögeler, görevler, hedefler vb. oynanmak, elde edilmek, gayret gösterilmek içindir. Satın alındığında ne anlamı var?

  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    İnsanların zevk merkezlerine dokunarak her şeyi yaptırabilirsin. Fuhuş, kumar, uyuşturucu vb. şeyler neden para basıyor.
  • Valla garip. Sanki vurgunu yapalım 1-2 yıl oyunu geliştirelim sonra kapatırız der gibi bir hareket. Halbuki bu tür paketler insano gıdıklaması lazım. Yani ihtiyacın olan bir nesneyi ufak bir farkla alamıyorsun hemen çat çnüne 8 TLlik destek paketi çıkarıyorlar, 8 liradan birşey olmaz diyip alıyorsun. Yani mesela bunu Shadow Fight 3 çok iyi yapıyor. Duruyorsun duruyorsun paranı bir harcıyorsun elindeki silahı geliştirme kartı gösteriyor ufak bir farkla, alasın geliyor. 27.000 dolares çok şüpheli bir hareket.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil böyle düşünmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ohmygod.gif

    Bu mesaj silindi.
    Yani diyorsun bu rakam mantıklı benim de olsa ben de verirdim. Hmm.

    Aykolizm, pardon oyunizm bu derece ağır bir saplantı demek ki. Üzücü. Evi barkı her şeyini satıp sanal uzay gemisi satılabiliyor demek ki oyun fanatiğine...

    Bir de 117 uzay gemisi veriyorlar, park etme derdim yok demişsin!!

    27.000 dölarını 1ve0'dan oluşan sanal gemilere vermeyi çok büyük bir güven görmen de tamamen bir akıl tutulması olsa gerek.

    Üzücü 2.

    Ben error verdim. Şarjım bitti seni anlamaya çalışırken. Bad sector oldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    O zaman ülke büyüdükçe asgari ücrete zam yapılmalı ?
    daha yeni yapıldı zaten 1403ten 1603e çıktı asgari ücret.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.