Şimdi Ara

Turkcell, taksi uygulaması Taxi 7x24’ü tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uber baskısıyla dijitalleşme adımı atan sarı taksiler için BiTaksi, iTaksi benzeri yeni bir platform tanıtıldı. Turkcell ve TETAŞ Elektronik işbirliği ile geliştirilen Taxi 7x24; taksiciye ve yolcuya dijital deneyim sunacak.

     

    Taxi 7/24, diğer platformlardan farklı olarak taksimetre ile birlikte kurulumu ücretsiz olarak yapılıyor ve yolculuklardan komisyon almıyor. Sürücünün platforma bağlantısı ve navigasyon için bir adet, yolcunun da seyahat boyunca dijital içeriklere erişim sağlaması için bir adet tablet bilgisayar montajı yapılıyor.

     

     

    Yolcular kendi ekranlarındaki Dergilik uygulaması üzerinden güncel gazete ve dergileri okuyabilecek, Fizy ile müzik dinleyebilecek ve TV+ ile televizyon seyredebilecek. Bunlara ek olarak sisteme alışveriş hizmetleri, haber ve eğlence içerikleri de entegre edilecek.

     

    Paycell ile ödeme seçeneği

    Nakit ve kredi kartı ile ödeme seçeneklerine ek olarak Paycell ödeme alt yapısı da Taxi 7x24’te yer alıyor. Taxi 7/24, BiP’in keşfet bölümüne de eklendi. Böylelikle kullanıcılar mesajlaşma uygulamasının içinden taksi çağrılabilecek. Uygulama kurumsal şirketlere kolaylık sağlıyor. Taxi 7x24’e Turkcell Masrafım uygulanmasının eklenmesiyle birlikte, çalışanlar Taxi 7x24 üzerinden araç talebinde bulunup, yolculuklarını tamamladıklarında ödemeyi şirketleri gerçekleştirecek. Müşteri, ödeme ve fiş alma gibi zorluklarla uğraşmayacak.

     

    Taksiciler kendi ekranları üzerinden taksi çağrılarını görüntüleyecek, navigasyondan en uygun rotayı belirleyip yolu ve trafiği takip edebilecek.

     
     

    Reklamlar ile gelir sağlanacak

    Diğer platformlardan farklı olarak taksiciler bu sisteme tamamen ücretsiz bir şekilde girebiliyor ve yolculuklardan da komisyon kesilmiyor. Tablet bilgisayarların montajı da ücretsiz olarak sağlanıyor. Turkcell ve TETAŞ, yolcu ekranındaki gösterilecek içeriklerden ve reklamlardan para kazanacak. Taksiciler de taşıdıkları yolcuların reklam gelirlerinden pay alacak ve böylelikle taksimetreye ek kazanç sağlayabilecek.

     

    *Duraklara özel takip paneli

    İstanbul dışındaki taksiciler de kullanabilecek

    Taxi 7x24 ilk olarak İstanbul’da ilerleyen dönemde diğer illerde hizmet verecek. Ankara, Bursa ve İzmir ilk konuşulan şehirler arasında.

     
    Ülkemizde 18 bini İstanbul’da olmak üzere 60 bini aşkın taksi bulunuyor. Yılda yaklaşık 437 milyon taksi seyahati gerçekleşiyor. Şuanda 2 bin 100 adet taksiyi bünyesinde barındıran Taxi 7x24, 35 bin taksiye sistemine katmayı hedefliyor.
     
     
    Taxi 7x24, mobil uygulaması şu anda App Store ve Google Play Store'da bulunuyor ancak uygulamanın final sürümü önümüzdeki hafta yayınlanacak.
     







  • Ozel bir firma yatırım yaptı ve bitaksiyi çıkardı sonra belediye milletin vergisiyle itaksi ile özel şirkete rakip oldu şimdide devlet destegiyle turkcell benzer hizmete başladı. Sonrada diyorlarki yatırımcı niye gelmiyor. Sen devlet eliyle özel sektörün önünü kesmekten başka birşey yapmıyorsun ki
  • yeni uber yasağının sebebi de belli oldu

  • Uber yasağının sebebi işte.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taksiciler beğenmedi. Kazançları beyan edileceği için vergi ödemek durumunda kalacaklar.

  • İsim uygulama değişse de aracı kullanan yine aynı. Sadece paranın yönü değişiyor.

  • Turkcell in dh ye paraya haber yaptırdığını düşünüyorum çünkü sürekli turkcell haberi yapılıyor diğer operatörlerin haberlerini hiç yapmıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli ve milli taksi hizmeti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yaptıkları uygulama gibi tutmayacak. Ensarcılara ekmek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecavüzcell yine yaptı yapacağını,kullanmayın kullandırtmayın.Ensara milyonlar akacak,çocuklar tecavüze uğrayacak yine...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king56

    Turkcell in dh ye paraya haber yaptırdığını düşünüyorum çünkü sürekli turkcell haberi yapılıyor diğer operatörlerin haberlerini hiç yapmıyorlar
    Diğer operatörler tarife değişikliği dışında basına yönelik pek içerik çıkarmıyor. Basın olarak bir operatör tarafından yeni teknoloji, uygulama ve servis hakkında bilgilendirildiğimizde ayrım yapmadan haber olarak değerlendirmeye çalışıyoruz
  • Müşterilerden komisyon alınmayacakmış



    Ulan alacaklar mıydı bir de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan bir hafta falan bekleseydiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king56

    Turkcell in dh ye paraya haber yaptırdığını düşünüyorum çünkü sürekli turkcell haberi yapılıyor diğer operatörlerin haberlerini hiç yapmıyorlar
    Bunu yazmak için girmiştim, birinin yazdığını görünce sevindim. Son haberlere bakıyorum hep Turkcell'e yönelik. Turkcell yerli araba üretimine girişti, Turkcell online taksi işine girişti, Turkcell bilmem ne yaptı. Biride çıksın Turkcell şu kadar vergi affından yararlandı, vergi vermedi diye haber yapsın. Benimde milyon dolarlık vergi borcumda af olsa bende bütün işlere el atarım. Nasıl vergi vermeden atımı koşturuyorum.
  • Kavgayı Taksiciler değil Turkcell kazanmış. Biz de taksiciler tehdit etti diye oldu zannediyorduk Meğerse Turkcell kendine yeni pazar yaratma derdindeymiş

  • Neden taksi değil de taxi? New york mu burası??
  • Turkcell'in yerli otomobildeki yeri buydu demek rant sağlamak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    Müşterilerden komisyon alınmayacakmış



    Ulan alacaklar mıydı bir de
    komisyon alınmayacak dediği müşteri değil taksici. belediye hizmeti olan İtaksi de taksiciler ayrıca komisyon ödüyorlar çünkü.
  • Güzel bir adım ama fazla ideal olmuş , bana sadece reklamla yürümez gibi geldi.(İnşallah yanılırım) , birde Türkcell bu uygulama işinde devlet gibi.

    Olursa ve taksicileri sisteme sokar , vergi ödemelerini sağlar ve kaliteyi yükseltiyorsa iyi olur.
  • Demek uberi bu yüzden yasakladıkar.

  • daha geçen kadının birini tekme tokat dövdü taksici. Ondan önce uber i çevirip tehdit ettiler öldürmekle. Daha önce uber aracına saldırıp lastiklerini kestiler. Bu sarı magandalardan bi benmi tiksindim.
    Uber bizi sarı magandalardan öyle yada böyle kurtaracak,inanıyorum.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.